Nya löften

Nya regler i mitt liv…

Sedan jag bestämde mig för att ta bort de delar av mig som jag inte trivdes med så har mycket hänt, och mer ska hända. Vad som är fel tänker jag inte gå in på igen för det har jag redan skrivi så många gånger, men jag tänker nu försöka följa följande små regler…
1. Inget krusande
Jag tänker sluta upp med att försöka fjanta runt och vara folk till lags. Kan inte folk ta mig för den och det jag är så far åt helvete med dom. En massa förvirrade typen som uppenbart måste säga elaka saker ibland för att inte avslöja sig är ingenting för mig. Det är också fritt fram att umgås med mig, vill man inte behöver man inte.
2. Inget fjäsk
Denna regel hänger ihop med ettan. Jag tänker inte fjäska för saker och människor jag inte har någon anledning att fjäska för.
3. Leva som jag lär
Jag är en människa som hårt försöker få ut vad jag anser och tycker, men jag lyckas sämre när det gäller mig själv. Oftast får jag ändra min syn eller leverne på grund av andra. Det är det slut med nu.
4. Sluta vara mamma
Jag bryr mig och ibland bryr jag mig för mycket. Varför gör jag det. Vill människor i min närhet sluta sina liv i förtid eller väljer dom ständigt den enkla, men i långa loppet den jobbiga vägen, så är det upp till dom. Det är inte min ensak att lägga mig i. Jag förlorar bara själv på att vara folks samvete. Det är bättre att ”glida med”
5. Uppskatta det jag har
Jag är också väldigt dålig på att uppskatta saker och människor jag faktiskt har och som gör mig glad. Detta är också något jag måste börja med. Det finns massor med saker och människor i mitt liv som gör mitt liv lättare, dom måste jag lära mig att uppskatta, och inte, som jag gör idag mycket, lägga ner så mycket energi på sånt som inte ger mig nåt.
6. Ingen kommer sätta sig på mig igen
Det jag gick igenom förra året ska INTE hända igen och jag lovar och svär att om någon så mycket som kommer på tanken att bete sig mot mig som vissa gjorde förra året så ska jag krossa dom. Inte fyskiskt utan psykiskt. Jag ska slå ihjäl deras själar och sen sprida skiten i havet. Ingen, och ingenting ska någonsin få en chans att sätta sig på mig igen. om nån funderar på det så är mitt råd, låt bli. Ni anar inte hur elak jag kan vara. Ni kommer i så fall möta en person som får djävulen att vara rena rama Heliga Birgitta.
7. Börja använda k-ken lite mer i tänkandet
Med tanke på att modellen för dagens moderna människa verkar vara att tänka med ”fel” huvud så ska jag också pröva på det ett tag. Varför inte testa menar jag! Det funkar ju för väldigt många andra. Sex är ju i dagens samhället ett surrogat för onani (att vara det är jag annars en mästare på, fråga en jag känner) och varför ska inte jag få smaka på livets goda lite mer jag också? Det är inte min ensak att tänka åt andra, nej jag ska börja ta för mig lite mer
8. Sluta med kroppskontakt
Svenskar är av naturen ett stelt och trist folk. Mäniskor i t.ex. mellanöstern vet att kroppskontakt är en bra sak, och tills dess att svensken lär sig det kommer jag sluta med det mot mina vänner och bekanta i den form jag fram tills nu ägnat mig åt kroppskontakt.
Faktum är att det ändå mer känns som att folk ger mig en kram oftast för ”man ska ju krama Walle liksom” och det där kan jag leva utan. Då sparar jag den kontakten till människor jag verkligen vill ha den med.
9. Skaffa mig ett riktigt jobb
Ett arbete där jag trivs och ett arbete där det jag kan kommer till sin fulla rätt. Det ska jag skaffa mig. Efter mer än 15 år av kommunal bordellverksamhet (alltså att vara anställd som underbetald inom kommunen) så räcker det. Oavsett hur mycket jag än gillar ”mina” gamla så är det nog nu. Jag vet att jag är jävligt bra på det jobb jag har men det spelar ingen roll. Det ger mig ingenting att arbeta för en arbetsgivare som anser att all sin personal kostar för mycket hela tiden.
Slutligen då…
9. Försöka bli lite frisk kanske
Hela min kropp har hamnat i en ond cirkel just nu. Cancern och behandlingar har medfört att kroppen i sig får svårare att hämta upp sig igen. Detta måste brytas och sakta med säkert tänker jag börja träna och jag ska helt enkelt bli så jävla het. Före denna omgång hade jag satt som mål att i juli ha gått ner mina kilo, det kommer jag inte klara men livet slutar ju inte till sommaren (inte vad jag räknat med i alla fall)
Nej, jag ska ner i vikt och sen ska det fulraggas, kåtraggas och raggas lite så där allmänt kul bara.
Dessutom förutom raggningen kommer jag då vara piggare och lite mer alert och inte så här jävla trött hela tiden som jag är nu, och jag kanske slipper en hjärtattack innan jag är 35.
Detta får bli mina nya punkter att följa. Jag har redan märkt resultat av de gamla och jag vet att folk tycker jag blivit knäpp, men det bjuder jag på. Knäpp är jag, för jag borde ha gjort detta redan för flera år sedan.
Let’s Go Walentine!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *