Life sucks, and then you wake up

Dagbok 3 februari 2005

Leverinflammation, smaka på de ordet! Det är en jättekul sjukdom att ha. Man blir ibland lite smått gul och samtidigt värker det till emellanåt i magen som om någon kört in enkökskniv i den och samtidigt vridit om.
Denna underbara lilla företeelse roar sig min lever med att ha skaffat sig. Anledning? Sprit och taskig mat.
Som jag berättade innan så fick jag i helgen smärtor som fan i magen och på den vägen är det.
Det som är bra är att jag inte har Hepatit a,b,c (och resten av alfabetet). Det är inte den sorten inflammation som den skiten hittar på utan de är nog mer inflammation på grund av strålningar och annat spännande.
Att detta skulle ske nu var ju naturligtvis en självklarhet då jag tänkt resa bort, därför sade min läkare till mig att det inte var någon superidé att göra det nu. Faktum är att hon mer antydde att det kunde gå åt skogen för mig om jag reste iväg nu, då jag behövde vila och sånt där.
Så nu är jag sjukskriven istället och i Göteborg är det i skrivande stund 2 plusgrader och i Tel-Aviv är det 20 grader.
Så man blev fast ett tag till i skiten då. Ett tag till med ”min Walle”. Fast så behöver det ju inte bli, och det kommer inte bli så. Tro mig, det kommer inte bli så alls.
Veckan har annars mest gått ut på att en liten Charlie varit här och hälsat på. Vi har hunnit med allt från att lösa världsproblem till att spöa varann i Fifa. Det var ruskigt trevligt och det var ruskigt tråkigt när han åkte hem. För mig kan han få flytta ihop med mig i morgon dag om han vill, men de vill han nog inte 😉
Just nu när han är sjukskriven har de nog varit nyttit för oss bägge på olika sätt att vi kunnat ses så mycket, sen när han börjar jobba igen så kommer vardagen åter, med allt vad det innebär.
Själv måste jag också börja om min egen vardag, det ska ske redan på lördag. Då ska Göteborg få stifta bekantskap med en ny innevånare. Ett svin, ett elakt kallsinnigt svin som bara tänker på sig själv. En person som utan pardon gör som han själv vill, tar det han vill ha, leker med de han vill leka och säger det han vill.
En person som inte är som jag, men som ska få mig att bli den jag vill vara. Genom att gå igenom elden kan man ibland komma fram till de vackraste av ängar.
Jag tänker inte hämnas på alla andra mer, jag ska hämnas på Walle. Jag ska krossa honom för all skit han fått mig att gå igenom, för alla sår han låtit andra göra, för alla jävla samtal som aldrig gett mig nåt, så gör er beredda. För snart har ni ingen Walle kvar som är er, han är ingens. Det är då ni kommer inse vad ni förlorat men det är framförallt då han själv kommer må bättre.
Mina vänner, de jag verkligen bryr mig om, har inget att vara rädda för. Alla andra får söka sig en ny kurator, psykolog och stöd för jag har plockat ner skylten. För gott
Jasså, är jag dum? Är jag korkad? Är jag totalt kass i bollen som tänker som jag gör? På vilket sätt är jag det?
Den som på ett bra sätt jag förklara för mig vad jag tjänat på att vara ”Min Walle” kan ju börja försöka förklara det.
Tills den personen lyckas tänker jag bli som så många andra. Ytlig, kaxig, feg och ego. Den svenska modellen.
Det blev inte Walle straight -05
Det blev Walle Bitch -05 istället.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *