Jo rätt har jag träffat

Dagbok 10 februari 2005

Det blir en kort dagbok idag.
Jag har lyckats göra bort mig genom att idag göra saker jag inte får göra, vilket betyder bära tungt och anstränga mig för mycket. Bar lite sängar, skrivbord och bokhyllor och efter en stund ”small” det till i magen och nu kan jag inte räta på kroppen längre. Får väl se hur de är i morron.
Enda anledningen till att jag skriver nu är att jag fått ett mail, ett långt mail från Patrick.
Jag berättade idag lite om hur saker och ting är med mig. Jag berättade främst om sjukdomar men också en del om vad som skett med Alex, och om hur det emellanåt kommer tillbaka och spökar hos mig, plus en del annat som jag tycker format mig till det psykotiska nervvrak jag kan vara ibland.
Ikväll fick jag ett brev vars innehåll jag inte tänker skriva allt om här men en mening tänker jag klippa in, en mening som värmde mig väldigt mycket.
”jag följde med dig hem för du var annorlunda, du var inte som alla andra. Det är du inte heller, du är mycket bättre”
Det finns mer som han skrev med det behåller jag för mig själv, men jag tror nog att jag ganska säkert kan konstatera att jag träffat en go kille.
Om bara det gamla kunde försvinna

Bookmark the permalink.

2 Responses to Jo rätt har jag träffat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *