Grattis Åke Green!

walentine.com gratulerar en fin människa

Idag friades Åke Green i hovrätten. Det är inte hets mot folkgrupp att kalla homosexuella för cancersvulster och jämföra dom med pedofiler.
Vi på walentine.com är väldigt glada över denna seger för rättvisan, yttrandefriheten och för religionen.
Tillsammans med människor som Åke Green kan vi nu tillsammans krossa allt vad homosexualitet och sånt innebär. Redan har fina människor visat sin vilja att förbättra världen genom att i onsdags misshandla en sån där homosexuell utanför klubben Gretas i Göteborg, och snart är det dags för Pridefestivalen igen. Tänk vad vi alla kan åstadkomma där om vi verkligen vill det.
Med Greens seger är det nu helt klart att religiösa och nynazister tillsammans borde kämpa för att bevara den sanna och rena samlevnadsformen. Varför ska olika grupper av människor som ändå slåss för samma fina sak stå skilda från varandra. Tillsammans kan vi åstadkomma så mycket mer, och så mycket snabbare.
Än en gång ett stort grattis till dig Åke! Jag hoppas att din vackra och tänkvärda predikan i somras gör att fler människor aktivt tar avstånd från dessa vidriga och sjuka människor. Vår jord behöver fler människor som dig som utan rädsla vågar stå emot det onda och som med så fast hand kan lysa upp vår jord.
Vänliga hälsningar
Walentine Andersson
P.s Jag har sagt det innan men det behövs säga igen…
Viftar man med ett hakors är man körd, men gömmer man sitt hat bakom ett kors är det fritt fram. Ingenting fär stoppa fanatiker och ”religiösa” för i religionens namn är det fritt fram att kränka, hata och sprida lögner.
Det är en svart dag för Sverige, en svart dag för dom homosexuella, och det är en svart dag för människan D.s

Bookmark the permalink.

4 Responses to Grattis Åke Green!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *