En snabbis ;)

Dagbok 25 februari 2005

Jobbardag har det varit, och det va ganska mycket att göra så jag kände mig död när jag kom hem.
Hade trepart med Markus och Tompa och efter det hade jag ett ”broderssamtal” med Markus. Kändes skönt, det var längesen vi hade ett sånt jag och han. Vi har båda våra spöken att bära på och ibland är det skönt att dela på dom.
Senare fick jag recept av Katarina på lite bröd och kakor. Här ska bakas i veckan! 🙂
Även ett långt samtal med Joel klämdes in där vi lyckades rädda världen minst 4 gånger om för vi är så jävla bra! 🙂
När sedan natten kom och man skulle sova ringde nallen och vem är det inte om inte Patrick 🙂
Vi ska ses i morgon jag och han, före jobb och även efter. Ser fram emot det.
Kan också säga att den sista veckan har jag fått väldigt mycket mail. Jag får inom kort, kanske i morgon om jag orkar, svara på en del. Jag har som policy att inte svara direkt på brev som handlar om dagbok om det inte skulle vara så att brevet är speciellt på något sätt. Därför skriver jag hellre här om det, och det verkar som om vissa delar av sånt jag skrivit den senaste tiden fått en del att reagera, både glatt och argt.
I morgon är det lördag, i morgon är det också 1 år sen jag talade med Alex ”riktigt” för sista gången. Sen är det söndag och då är det istället ett år sen Alex ringde och talade om att det vi hade talat om dagen innan inte stämt men jag ställde honom så i kläm den stackaren. Tänk så synd att han inte visste att fler hörde dom samtalen, hade nästan varit kul att få vrida tillbaka tiden och se hur han skulle ljuga då.
På söndag är det förövrigt Oscarsgala och som traditionen bjuder så ska vi ses här med Tacos, film och förhoppningvis trevlig stämmning. Sen dissar vi allt på galan. I år kommer inte Mike va med, förra året drack jag och han San Fransisco. Det är snart dags att vi gör de igen jag och han, för ingen kille i världen är som min Mike 🙂
walentine.com slår föresten rekord i besök igen, vilket ju är kul. Senast fick jag veta att en skola använder min sajt som exempel på hur man kan använda internet till att ventilera sig 😀
Skriver mer i morgon eller på söndag. Det beror på vad vi hittar på i morgon jag och Patrick.
Börjar allt mer fundera på om jag ska ge P och mig en chans, samtidigt är det synd. Vill inte förlora det vi har, och vet heller inte om jag vill ha mer än det jag har nu, och jag vet framförallt inte om jag klarar av att inte förvänta mig att ett nytt helvete ska braka loss. Än är jag inte där jag var i januari 2002, än är jag inte riktigt klar. Än är allt inte över, såren är inte läkta ännu helt och hållet fast Patrick har hjälpt mig genom att bara dyka upp. Fast det är en bit kvar.
Må du brinna du som gjorde mig detta
Vänliga hälsningar
/Din fiende Walentine
P.s Såg solen idag, såg verkligen solen idag och kände mig levande. Jag lever, jag lever verkligen D.s
P.s.s Märke idag igen av en slump att nån ny proxysajt besöker mig ibland. LOL! Patetiskt så man kan spy D.s.s

Bookmark the permalink.

Comments are closed.