Kurs i Den svenska modellen

Lite betraktelser på det riktigt svenska beteendet.

walentine.com kämpar aktivt för att sprida kunskapen om hur svensken fungerar, det vet ju alla. Därför kommer här en sammanställning av lite meningar svensken i sitt vardagliga liv gärna använder. Som en extra service har vi också tagit fram förklaringar och hjälp för att lättare kunna tränga in i den underbara gröt som är den Svenska folksjälen.
Meningarna i denna omgång är sådana svensken gärna använder när hon eller han söker efter kärlek…
Förlåt mig, jag vet inte vad som flög i mig
Typiskt svensk ursäkt som egentligen bara förklarar att man vet varför man gjorde men man vet också att man kommer bli utskrattad om man förklarar sig så därför skyller man på ingenting.
Jag var så jävla full
Det kanske svenskaste som finns. Att dricka som en dåre och sen skylla på alkoholen. På detta sätt slipper man ifrån allt ansvar. Samtidigt tycker alla att man resonerar som en idiot men då alla vet att dom själva kommer använda ursäkten inom snar framtid ifrågasätter ingen den.
Du är så annorlunda
En vanlig fras bland killar som saknar förmågan att på vettigt sätt ragga på krogen. Att se djupt in i tjejens ögon och brista ut i hur annorlunda hon är gör tjejen lite speciell. Det intressanta är att tjejen inte tror på honom för fem öre, men blir lite rörd av att killen är så fruktansvärt patetisk.
Har jag inte sett dig någonstans?
Ännu en totalt meninglös och fullständigt uttjatad fras som av någon anledning ibland fungerar. Om det beror på att tjejer är dumma i huvudet eller om dom helt enkelt tycker synd om dåren som raggar på detta sätt låter vi vara osagt.
Fan va het du är
Ytterligare en fras som får alla att inse att män’s IQ inte skiljer sig så speciellt mycket från IQ´n på ett marsvin. Samtidigt är det en vidrig fras som bevisar att en kille/man som använder denna mening omedelbart borde ha en pungspark och sedan beläggas med Raggningsförbud.
Haha, vad jag blev dissad!
Ett typexempel på den mer självdestruktive svensken. Här har han/hon blivit totaldissad och känner ju självklart en sorg för detta, men istället försöker svensken vända denna sorg till att bli något roligt, och hånar sig själv alltså. Det är också väldigt lätt att få med andra att stämma i den hånande sången och en total psykos kan uppstå för den drabbade.
Jag kommer inte ihåg…
Detta är egentligen en inledande fras på en mening som kan se ut nästan hur som helst. Att inte komma ihåg när man gjort bort sig är en mycket populär svensk företeelse, och i kombination med alkohol kan den också användas exakt hur många gånger som helst och den kan se ut hur som helst.
Svensken är världsbäst på att använda denna fras, hon har också genom historien blivit allt bättre på att se till att komma ihåg det hon egentligen har glömt. Detta enbart så att hon inte sedan ska avslöja sig med att komma ihåg saker hon sagt att hon inte har en minne av. Det är krångligt att vara svensk 🙁
Nej, jag ville inte ha sex
Säger en svensk så här, och då i 99% av fallen en svensk man, så betyder det att det av någon anledning inte blev något sex. Detta kan bero på att partnern inte ville eller att han kom för snabbt, eller något annat som kan verka kränkande på den svenska mannen. Lögnen i sig påminner lite om ”Jag var så jävla full” för ingen tror på dig egentligen när du förklarar att du inte ville ha sex. Alla tänker istället ”Åh, han fick inte till det” och ryser av obehag och känner själva igen sig, därför låter dom dig vara.
Jag är nöjd med hur min penis ser ut
Här är den mycket stor VARNING för här är det inte bara smålögner det handlar om utan rena bedrägerier. Alla män som säger denna mening ljuger, för ingen man är nöjd med sin penis. Något fel är det alltid på den och den man som förklarar sig vara nöjd snackar på ren svenska skit. Träffar du en man som är nöjd så spring! Han kan vara allt från politiker till psykopat.
Jag vet att jag ser bra ut
Detta är väl en 50/50 sak bland könen, och på bägge sidor finns dom som använder denna mening för att försöka övertyga andra och sig själva. Att vara nöjd med sig själv är en sak, men att skryta om det kan bara tyda på två saker. Nummer ett är att han/hon är en självgod jävel. Nummer 2 förklaras bäst genom att läsa förklaringen ovan.
Du var äcklig att ligga med men jag fick starkare orgasmer än när jag onanerade
Denna mening är väldigt sällsynt men sägs användas av en del i de nordvästra delarna av Stockholmsområdet. Riktigt vad den betyder är inte framlagt än men forskning pågår. De första riktiga studierna av meningen bevisar en mycket förvirrad människas desperata efterrekonstruktion av ett händelseförlopp han/hon inte vill kännas vid, eller inte vill erkänna känns bra. En varning är också utskickad från Statens Psykologiska Institut om att människor som använder denna fras behöver snabb vård där hjälp kanske kan ges. Föräldrar till barn som använder denna mening rekommenderas att använda skydd i framtiden, gärna två för säkerhets skull tills botemedel är framtaget.
Jag tycker inte om dig på det sättet
Denna mening är tjejernas favorit när dom ska dissa en kille. Genom att verka snälla och söta kommer dom lätt undan. Till saken hör den att forskning har påvisat att i väldigt många fall där kvinnor, och en del män, använder sig av denna mening så har det sedan visat sig att dom faktiskt tyckt om den som dom inte tycker om på det sättet, de vet helt enkelt inte om det än bara.
Jag förstår mig fan inte på tjejer
Ett sätt för män att egentligen säga ”Jag är förbannad för hon vill inte det jag vill”
Jag är så trött på killar
Ett sätt för tjejer att säga ”Jag är förbannad för han gör inte som jag vill”
Jag trodde han var intresserad ju
En väldigt kvinnlig ursäkt från en tjej som haft sex med någon och sen inte vill stå för det. Genom att säga så här så kan hon komma ifrån ansvaret att hon legat med någon innan hon frågade efter namnet. För då blir allt killens fel och skitsancket om att killar tänker med könet och kvinnor med hjärtat kan fortsätta leva i evighet.
Detta var en del meningar svensken använder. Vi hoppas de kommer till användning. I nästa avsnitt ska vi mer gå in på detta med övrig fritid, vänner och bekanta.

Bookmark the permalink.

4 Responses to Kurs i Den svenska modellen

 1. Poppe says:

  Jag har länge hört att man ska undvika dom västra delarna av Stockholm, nu har jag fått det bevisat. HAHA

 2. Dennis says:

  De två första kan med fördel kombineras.

 3. Tompa says:

  jag tycker att man kan kombinera alla för bästa effekt, gärna utan att använda punkt. (tänk på att ta ett djupt andetag innan)

 4. Charlie says:

  Jag e svensk och de är jag både glad och stolt över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *