Dagens Glada Tanke

Martin Rolinski
OK jag är helkass på att inte vara fjollig men var det någon som såg Martin Rolinski på festivalen igår?. Han får komma hit och sjunga ”Spinning around” för mig om han vill när han vill. Jag ville seriöst slicka på tv-rutan när han uppträdde!

Bookmark the permalink.

8 Responses to Dagens Glada Tanke

 1. isach says:

  Han såg ju ut som en femtonåring som just stigit av mopeden! Fast låten var bra!

 2. Walentine says:

  isach, *skrattar* Du har ju noll smak av killar ju 😛

 3. Sus says:

  Jaaa, skiiitsnygg var han; mycket snyggare än han var i Popstars, men han har väl växt till sig sen dess. Fast för mig får han hellre sjunga ”Wig Wam Bam”!

 4. Camilla says:

  Oh ja. Han är nog en av Sveriges vackraste män, ur min synvinkel… 😀 Yum yum.
  *spanar runt på BWO’s hemsida och dreglar spontant på tangentbordet när en bild på Martin dyker upp*

 5. Hemlig says:

  Ja!
  Han kan komma hit när han vill och sjunga vad han vill!
  Han e jätte Vacker och söt!

 6. Sarah says:

  Eller hur?? Han är nog en av de vackraste pojkar som finns i detta land….. bildskön som det heter.
  I just wanna spread him on a cracker!
  EYE-CANDY!!!

 7. katarina says:

  Läste om BWO (bodies without organs) på nätet gillar verkligen deras musik.En grej som var kul var att läsa om martin rolinski ,bortsett popstars och sjungandet och det faktum att jag är tjej och han inte är det så var det som jag läste om mig sjäv =)

 8. Anonym says:

  i love martin. vem gör inte det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *