Dag före jobb igen

Dagbok 14 februari 2005

En väldigt lugn dag. Telefonen ringde i morse, det var mamma som skulle gratta mig på bemärkelsedagen. Sen somna jag om och sov lääänge. Jag skulle egentligen på kurs idag men orkade inte gå, orkar ingenting sånt numer. Usch, jag är så trött 🙁
Dagen gick sedan med att jag talade med Henke lite mer vilket kändes bra. Det känns inte bra att bråka med Henke, han har i så många år varit en viktig del i mitt liv och det vill jag inte släppa. Det tror jag inte han vill heller faktiskt. Vi talade igenom allt i alla fall så vi får se hur saker och ting går.
På kvällen var Katarina här, vilket va kul. Det var längesen jag såg henne nu och vi hann på några timmar komma på att väldigt många människor är väldigt konstiga, men vi ska bota dom allihop tillsammans 🙂
När hon startar egen praktik ska hon få anställa mig som receptionist.
Katarina gick strax efter tolv och lite senare ringde Patrick och sade grattis i efterskott. Han hade en present till mig sade han och den ska jag få i morron förmiddag lovade han. Han ska visst komma hit då bestämde han och sen ska han köra mig till jobbet. Ska erkänna att jag kände en liten pirrkänsla i magen idag, det kändes bra. Han får mig att må bra Patrick, han får mig att känna mig lite speciell.
Känns som att man annars bara glidit omkring denna dag, i morron är det jobb igen. Fy fan 🙁
Är det ingen som vill anställa mig, jag ställer upp på allt inkl att fnaska. Det skulle inte skilja sig så mycket från det jag gör nu, förutom att jag antagligen får bättre betalt som fnask. Låter jag hård? Det skulle ni också vara. Är man inte värd en namnskylt på sitt arbete så kan det liksom kvitta.
Snart är det föresten Oscarsgala och jag har bjudit ner Mike. Det verkar inte som om han kan komma men jag hoppas på det i alla fall. Saknar Mike massor. Pratar inte lika mycket med honom längre och det är tråkigt. Han är en go kille som bara genom att vara Mike är helt toppen.
Jaja, kommer han inte ner får jag åka till fjollträsk och hälsa på honom. Carina, som också ringde idag, bjöd upp mig och jag tänkte att varför inte. Alltid kul att åka gröna linjen, det finns en viss spänning att åka den numer :p
Fan, ibland känns det nästan som om jag har ett liv ju.
Föresten så har jag fått 9 mail från folk som tycker att jag är dum om jag slutar kramas. Synd om er att ni tycker så, för det där är nåt jag funderat på länge. Så står det skrivet, så får det bli.
Avslutningsvis så har sajten slagit rekord igen. Exakt hur många som läser varje dag är företagshemligheter 🙂 men jag kan avslöja att det är fler än det borde vara som läser den här skiten.
Tack ska ni ha i alla fall alla.
Puss
/Walentine

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *