Till Markus

Tankar om en speciell person

Jag kommer ihåg första gången vi ”sågs”, den 11 januari 2002. En ”Halland” kom in i chatten och började lyssna på Nattsudd Online. Det tog kanske tre dagar, sedan började vi chatta privat. Det tog sedan ytterligare någon vecka eller två innan vi talade i telefon med varandra. Sen var det dags för träff! Du, jag, Robban och Jim. Pizza Hut var stället vi sågs på, mitt första intryck var att ni alla kunde äta ungeför hur mycket som helst.
Sen var vi fast, sen blev du lillebror. Sedan dess är du Lillebror. För det är du Markus, du är så mycket lillebror som man kan bli. I tre år har vi följt varandras öden och äventyr. I tre år har vi skrattat, gråtit och kämpat tillsammans. När allt varit svart har bröderna funnits där och tröstat och när allt varit ljust har bröderna gjort allt dom kan för att uppmuntra.
Du kommer alltid vara min lillebror. Det har jag nog varit dålig på att visa den sista tiden kanske, men så är det. Du är och kommer alltid förbli bland det viktigaste i mitt liv, det liv som jag nu vill ”bort” ifrån, men du är också en länk som jag vill behålla. För du är ju det käraste jag har.
Ingen kan förstå vår relation, kanske inte ens vi själva. Men ingenting kan komma emellan. Inte ens 600 mil och två olika länder emellan.
Vill du ska veta det Markus, vill att du ska veta att du är det svåraste jag har att lämna ifrån mig. Att inte få krama min bror, att inte få säga gonatt till dig mer. Det är det svåra, det gör ont att veta att det snart är över.
Men det som sker nu, måste ske Markus. Jag måste, för annars går jag under och för dig vill jag leva. Jag vill hitta mig själv, och jag vill finns en plats i mitt eget hjärta där jag får lite ro.
Älskar dig Markus, älskar dig mer än jag älskar mitt eget liv. Du kommer alltid förbli det finaste jag har, det vackraste jag har, det bästa jag har.
Din bror för alltid
/Walentine

Bookmark the permalink.

One Response to Till Markus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *