Schlagerfestival

Dagbok 16 januari 2005

Ännu en arbetsdag där övriga Sverige är lugnt och stilla. Idag hade jag och Therese melodifestival på jobbet. Efter några timmars hörande på hur sjuka alla är så kan ”det gör ont” med Lena Ph göra underverk. Aldrig har disk och porslin plockats av så fort, och till och med de boende blir glada av musiken.
Kanske även dom tycker det är skönt att slippa Taube, Berghagen, Dahlkvist och gänget någon gång emellanåt.
Annars är det som vanligt. Trötthet, illamående och matthet turas om att härja omkring. Idag fick jag inte behålla något jag försökte få i mig så jag gav upp, och nu är jag hungrig som ett as. Försöker i morgon igen, orkar inte spy mer idag.
I skrivande stund sitter jag och chattar lite med Charlie. Mannen som helt missförstått det där med bussar :D. Saknar honom massor i alla fall, den torrisen.
Idag är det den 16 januari. För ett år sedan sade en person meningen ”Fatta Walle, du är min framtid”.
Sen blev det den 17 januari 2004 kl 17:20. Dagen då helvetet startade

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *