Funderingar

Dagbok 2 januari 2005

2 dagar av det nya året har gått och man sitter och funderar lite. Igår var jag ledig och idag jobbade jag. Allt mer inser jag att jag verkligen ÄR glad för att skiten snart är slut. Jag ska ifrån äldrevården!!! och jag kommer ifrån kommunen som arbetsgivare. Det måste man vara glad för. Jag fick frågan idag vad jag ska göra sen men det jag känner just nu är att jag gärna kan putsa Skanskahuset utan säkerhetssele, bara jag kommer ifrån det jag gör nu. Jag är trött på döden nu, och jag är trött på halvrasistiska pensionärer. Människor vars enda glädje är om kaffet är varmt, och människor som klagar på att man samlar ihop pengar till Asien för ”De har ju sig själva lite att skylla”. Såna människor orkar jag inte med nu. Självklart finns det undantag, det tråkiga är att det bästa undantaget vi har på min avdelning är dålig och har oerhörda smärtor och det finns ingenting man kan göra för henne. Den tanten kommer jag sakna när jag slutar, hon är lite av en mormor eller nåt för mig. Annars är det inte mycket jag kommer sakna, den saken är klar och framförallt kommer jag ifrån en arbetsgivare som inte har råd att köpa en vimpel till flaggstången för ”vi har ju besparingskrav på oss”.
FAN VA JAG INTE KOMMER SAKNA DET!!!! WHOHO!
Nog om jobbet nu…
Denna vecka börjar strålningen, känns väl inte direkt jättekul men jag ska klara det. Sedan natten mot nyårsafton har jag fått en oerhörd kraft känns det som, och jag SKA SKA SKA klara detta. Hur det blir med levern får jag ta när det sker, ingen idé att oroa sig för det just nu. Fast visst finns tankarna inom mig, det ska jag inte förneka. Jag är totalt genomlivrädd men jag har människor omkring mig som jag får stöd ifrån, det är det viktiga. Det är en del provtagningar och sånt denna vecka, och i morgon ska jag ta lite vaccin OM jag åker sen. Så är det gjort i alla fall.
En tråkig sak som skedde denna helg var att Charlie lyckades med konststycket att få foten under en buss som körde över den, så han ligger på sjukhus. Om jag förstått saken rätt är inget krossat men han har fått sprickor i den så det ska gipsas och allt sånt. Det kan dom i sin tur inte göra förrän svullnaden är över vilken ju kan ta tid. Jag har frågat i 2 dagar nu om jag ska komma upp till honom, och självklart har han sagt nej för det behöver jag inte. Men i morron åker jag och Emma upp i alla fall. Charlie verkar ha en tendens ibland att tro att jag enbart umgås med honom för att han är snygg och att han har funderingar på ditten och datten. Tror det är dags att han snart lär sig att jag gärna vill vara hans vän oavsett om han är en psykopatisk massmördare som dessutom är det mest straighta som någonsin levt. Fan att killar ibland ska vara så förbannat korkade och stolta. Jag kommer inte ha på mig min ”unstraight” tshirt och jag kommer inte sjunga på ”Lena Anthem” när jag ser honom. Fan, jag kan nog passera som normal där tror jag 🙂 Trist är det i alla fall allt detta. Charlie skulle kommit hit på tisdag (när jag fyller 23 *host* +10) men det lär ju inte bli av. Men det får vi fira en annan dag istället. Jag saknar honom i alla fall, massor!
Har inte hört nåt från Robin på en vecka nu vilket är lite märkligt, är alla telefoner i Sälen sönder kanske? Jag är inte typen längre som sitter och väntar på att få reda ut saker och ting och med tanke på hur senaste samtalet var med honom hade det inte direkt skadat om vi snackat lite, men men som sagt. Killar är som dom är. Tror jag ska börja följa den Walle som dyker upp onykter och som totalt ignorerar allt va killar heter då. För tjejer verkar ja inte direkt ha svårt för att få tag i ju 😉
Eller nej, så länge HAN jobbar på Gretas så är det en omöjlighet. Varför jag bad honom krama Erika i fredags vet jag inte, men det är det dummaste jag någonsin gjort tror jag. Ni skulle se honom! Hans ögon, hans ansikte hans kropp och han har fanimej den mest perfekta bak jag sett på en kille! Tror jag ska föreslå att all manlig personal på Gretas enbart ska bära badbyxor på sig. Shit vad man skulle handla då.
Jaja, nu ska jag sova kära dagbok. I morgon är en lång dag men jag försöker skriva lite då också.
*Kram*

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *