Fundering om straighta

Små tankar bara…

Igår umgicks jag med straighta, och det kan ju inte dom hjälpa att dom är men shit vad jobbigt det måste va att vara straight. Det måste vara oerhört slitsamt att behöva bli intresserad av varenda tjej som ler emot en, och det måste framförallt vara extremt jobbigt när man sen inser att den som log sprang omkring och log mot alla.
Att behöva gå ut för att enbart rikta in sig på ”köttmarknaden” måste vara skittufft. Är det inte bättre att åka till Danmark, köpa upp de där 18000 liter öl man nu får ta med sig in och sen ragga upp nån på chatten på free6.com istället. På det sättet får man ju både alkohol och fitta till en billig penning, och man sparar in massor med tid och eventuell förnedring man utsätts för av sina vänner när man får nobben på krogen.
Låter jag bitter? Det är jag inte, och mina straighta vänner är inte ett dugg sämre än någon annan, antagligen är dom vettigare för annars hade jag slängt dom i kanalen för länge sen. Men ändå, jag passar så dåligt in där, och när jag tänker efter passar jag inte riktigt in någonstans. Jag är en outsider, en sån där som aldrig riktigt klarar av att känna mig som hemma vart jag än är. Jag älskar män men trivs bättre att umgås med kvinnor. Kanske för att männen i dagens Sverige alltmer börjar bete sig som kärringar medan kvinnorna blir allt mer tuffa och frigjorda och mer levande.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Fundering om straighta

 1. Monica says:

  ”Jag älskar män men trivs bättre att umgås med kvinnor. ”
  Jag med! 😉

 2. Tompa says:

  fy fan walle vilket skitsnack, du är minst lika ”kåt” och sen har vi skit ball när vi ”får nobben” också. kan lova att det är roligare än att gnälla

 3. Walentine says:

  Ja, jag tror inte att jag någonstans i mitt inlägg skriver att jag inte är lika ”kåt”.
  Vilka är ”vi” som har ball när ”vi” får nobben?
  Jag har aldrig riktigt märkt av det balla när ”vi” får nobben, snarare tvärtom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *