Förändringar

Dagbok 11 december 2005

Det sker mycket och samtidigt ingenting på en gång just nu.
Strålningen fortsätter, och med den kommer tröttheten, mattheten och den där sorgsenheten som alltid kommer över mig när jag genomgår det här. Tror det är kombinationen av allt liksom tillsammans som gör mig lite sorgsen. Inte så där värst jättemycket men ändå, det sitter där. Fast det går över, det gör det alltid.
Annars ser det ut som om Walentine lämnar sverige snart. Jag har ju lite ”Kontakter” nere i Tel-Aviv och det finns jobb till mig där om jag vill ha. Vilket jag tror jag vill. Det skulle vara underbart skönt faktiskt att lämna Sverige och lämna sitt liv här uppe, så kan någon annan ta hand om det istället. Att liksom få börja om, där knappt någon känner mig. Det vore en dröm.
Samtidigt hänger ju väldigt mycket av det på mig. Åker jag ner med samma inställning till livet och till mig själv som jag har nu så spelar det ju egentligen ingen roll var jag bor. Om det är i Göteborg eller 600 mil bort spelar ingen roll om det är Walentine som behöver förändras. Skillnaden är väl mer bara att mindre bussar och varuhus exploderar i Götet.
11 gånger har jag genomgått strålning och cellgifter nu, jag har väl en känsla att det kan bli en 12 också, men ska det vara någon nytta med allt det här så måste mitt liv förändras för jag trivs ju inte med det som det ser ut idag. Jag trivs inte med mitt ungänge direkt och jag trivs inte med att bli sviken, men för att komma runt det där och bygga något nytt måste jag ha en fast grund att stå på.
Kanske är Tel-Aviv svaret på det, kanske inte.
Markus tycker jag är dum som åker, han tycker jag ska bygga min framtid här. Frågan är väl bara om det finns en framtid här.
Svenskar är jag dödstrött på, och de är säkert lika dödströtta på mig så det kanske är lika bra jag flyr fältet 🙂
2 februari blir det i alla fall att jag drar. Kanske är det dumt, kanske inte. Men va fan, man lever bara en gång!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *