Ahhh, en gretaskväll till :)

Dagbok 13 januari 2005

En lugn dag. Inget jobb, inga läkarbesök, bara slappa och sen klockan 5 vips ner till Gretas för att sitta där tills dom stänger.
Låter det tråkigt? Det är det inte. Det finns helt enkelt inget bättre än att sitta där med sina vänner och bara slappa, dricka, äta och må bra.
Idag var jag där med Emma, Markus och Robban och sen kom Henke och Linnéa ner också. Cidern och maten smakade lika bra som vanligt och ölen smakade piss. Inte Gretas fel, jag kommer aldrig vänja mig vid öl, men ibland måste man försöka vara lite manlig 😀
Sen jobba ju HAN också och då blir besöket inte mindre roligare om man säger så. HAN är så söt så det nästan blir dumt. Undra va han heter, och undra om han vill föda mina barn 😛 Trevlig är han dessutom, det måste vara nåt annars fel på honom, han är ju kille.
Det fanns annat sött att titta och prata med också så min kväll var lyckad på alla sätt.
Nu är det helg och det betyder jobb, och i morgon är det dags för strålning igen. Fast det struntar jag i nu för just idag är jag bara lycklig för att dagen varit så bra.
Jag älskar Gretas och framförallt älskar jag mina vänner. HÖR NI DET!
Fan, jag vågar nästan slå till på att jag älskar livet just nu. Va längsen man gjorde det faktiskt
Skål moder jord, ibland får du till det bra!

Bookmark the permalink.

One Response to Ahhh, en gretaskväll till :)

  1. Emma says:

    Hihi, kan bara hålla med fullständigt! Kvällen var riktigt lyckad även om det bara var du som verkar ha tur med killar, lär mig hemligheten Walle 😉 Han som kom fram och prata med dig var en HUNK! Släpper du honom ur håven nu så dödar jag dig =D Puss på dig snutten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *