Walle är död, leve Walentine!

Dagbok 12 december 2004

Året är snart slut och då ska man skriva nyårskrönikor. Jag har redan börjat på min, och jag inser när jag tänker igenom allt att, Fy fan jag ska död Walle tror jag.
Jag hatar Walle. Jag hatar den tjocka Walle som blir hela världens lilla nallebjörn. Walle som alla kan snacka med. Walle som alla kan tala ut med. Walle som alla kan anförtro sig åt. Walle som alla kan öppna sig för. Walle som är så charmig, varm och mänsklig.
Shit vad jag hatar honom!
Jag tror han föddes för 14 år sen, och sen dess har han fått husera fritt som han velat. Han har totalt underminerat mig själv och låtit människor jag egentligen inte är intresserade av få suga ur all kraft ur mig.
Nu är det slut med det.
Igår var jag på Gretas och fy fan vilken jävla skitkväll det var. Först för att jag mådde piss på grund av dom förbannade cellgifterna men sen för att jag blev åt helvetes för full. Dessutom verkade var enda jävla spännbögjävel befunnit sig på Gretas igår och det gjorde inte saken direkt bättre. Schlager ÄR jättekul men måste man verkligen få ståkuk av Charlotte Nilsson? I så fall är jag straight!!!
Jag måste flippat ut totalt för när jag idag loggade in på QX hade jag fått mail från en lesbisk tjej på 24 år som hälsade och berättade att hon aldrig tidigare varit med en bög på en pissoar. Sen började minnena komma tillbaka och USCH. Jaja, så kan det gå…
Tror föresten att jag ska börja kalla mig Bi istället för gay för seriöst är jag nog närmare sanningen då
Men det var ingen bra Walle som var ute igår, och det har som sagt inte varit en bra Walle som varit ute någon gång de senaste 14 åren.
Jag står just nu inför en av de hårdaste kamper jag någonsin kommer ställas inför. Denna gång är det inte ”bara” en tumör som ska bort, denna gång kan min kropp lägga av så att jag kommer behöva ett nytt organ. Jag måste rikta in mig på det, och ingenting annat.
Samtidigt måste jag tänka på tiden efteråt, hur ska den se ut och vad ska jag komma tillbaka till? För det jag har idag vill jag inte komma tillbaka till och den Walle jag är idag vill jag inte komma tillbaka till alls för jag hatar honom, jag föraktar honom så in i helvete och jag föraktar alla dom som utnyttjat honom. För utnyttjad har han blivit, både av människor som gjort det medvetet och dom som gjort det omedvetet.
2004 har lärt mig detta, att inte ta mer skit nu. Året började med helvetet med Herr X. Det fortsatte sedan med helvetet med Herr X, och efter det tog Herr X över. 10 månader tog det. 10 långa jävla månader att komma över det faktum att några rövlappar i Hässelby uppenbart anser att man kan göra och säga vad man vill.
Själv tog jag bara emot, jag tog emot och tog emot. Jag mådde dåligt, försökte ta livet av mig på vägen, och mådde ännu sämre men slagen fortsatte. De kom emot mig från alla håll och INGEN jävel där uppe vågade sig ens fundera på tanken att Herr X ljög. När jag skriver ett 10 sidor långt brev får jag från ena hållet veta att ”ni måste lösa detta själva” och veckan efter ringer pappan och säger att jag manipulerat honom.
Walle ville tro på Herr X. Han ville tro på att det Herr X sade var sant, för Walle var så destruktiv så allt som sades stämde.
Därför bet jag inte tillbaka. Därför lät jag Herr X hålla på, och idag vet jag att jag inom mig känner ett sådant hat, en sådan enorm känsla till hämnd så det inte liknar någonting.
Tro inte att jag inte planerat, tro inte att jag inte vet vad jag skulle göra. Jag V E T att Herr X, oavsett läggning, är livrädd för att inte vara cool och accepterad. Därför vet jag också att det är så jag kan slå tillbaka.
I oktober fick jag kontakt med en kille som bor ungefär där Herr X bor, han har lovat hjälpa mig. Hjälpa mig med att sprida rykten om vem och vad Herr X är och inatt skickade jag ett SMS där jag bara sade att ”nu börjar vi”. Nu ska Walle ge igen. Det aset gick över alla logiska och normala gränser i svineri och jag kommer aldrig kunna släppa det förrän jag vet att han i alla fall fått smaka på sin egen medicin lite. Hämnden kanske inte är ljuv i längden men inte fan kommer jag må bättre av att låta allt bero. Nej, då mår jag hellre bra i enbart en dag för det är en dag mer än jag annars skulle få känna det bra.
Men sen kvarstår frågan, vad ska jag göra för att inte hamna där igen. Vad ska jag undvika för att inte träffa en ny Herr X? För en sånt litet jubelas till kommer knäcka mig.
För det första måste jag ta livet av Walle. Han är inte viktig för mig och DET är det viktiga. Vad han betyder för andra skiter jag i för Walle är inte jag.
Innerst inne är jag Walentine, en 32 årig kille som älskar människor, och som lätt kan få kontakt med andra. Walentine är en person man lätt får kontakt med och han är bra på att ge råd och att vara förtroendeingivande. Han är också en kåt jävel som inte säger nej till sex och som faktiskt inte bara vill vara något jävla redskap för att folk ska komma på sin läggning. Han vill knulla hejdlöst på köksbordet och han vill samtidigt kunna älska passionerat med någon han tycker om.
Han vill supa sig sketfull ibland och småjucka mot Markus på dansgolvet medan han nästa gång nöjer sig med en cider (Walentine dricker helst inte öl) vid ett bord och diskuterar livets problem och om straighta ska få vara på QX.
Han vill som sagt bli mänsklig, han vill ha hela kakan av vad det menas med att vara människa. Han vill inte enbart vara den som alltid och ofta får ställa upp, vara snäll och gudomlig men när han sen inte behövs mer så är han inte viktig.
Jag har många gånger sagt att jag just nu kört in i en tunnel, det är en tunnel utan slut men jag vet att jag måste komma tillbaka till något bättre än det jag har just nu för annars kan jag lika gärna dra ratten hårt som fan åt höger och köra in i tunnelväggen, och det vill jag samtidigt inte. För jag vill leva, och på något sätt känner jag just nu att jag vill göra det mer än jag någonsin tidigare velat det.
Hur når jag dit då? Hur blir Walle den Walentine han vill vara? Genom att överdriva ett tag tror jag. Genom att jag ett tag framöver blir totalt känslokall. Absolut inte elak men kall. Kanske behöver jag gå totalt tvärtemot som jag levt det senaste för att hitta vägen någonstans där emellan. Jag kommer alltid vara en person som bryr sig, jag är sån och det är inget jag heller vill ändra på, men jag vill hitta en lagom väg. Där jag lär mig filtrera bort dom som egentligen bara suger ur kraften på mig. Hade jag haft den kunskapen hösten 2001 hade Herr X aldrig skett. Kanske hade jag heller aldrig träffat andra i mitt liv genom åren som bara genom att vara sig själv fått mig ett steg närmare avgrunden. Det är absolut inte deras fel, och inte heller mitt fel. Omständigheter och annat har gjort att det blivit som det blivit bara, det är synd men så är det.
Sen avslutningsvis så vet jag att det finns en person som tycker om den Walle, Walentine eller vad fan jag nu än må heta. Han tycker om mig för den jag är, inte för den jag vill vara. Han bor inte i Göteborg men han har sagt att det finns känslor, vänskap, sexuell spänning och allt det där. Han säger det aldrig samtidigt så därför blir det kanske lättare att säga det, men känslorna finns där. Tyvärr kan det inte bli något på grund av andra omständigheter, det är synd men visst finns han.
Det jag nu behöver göra är att hitta fler sådana, och låta dom träffa Walentine, inte Walle.
/Walentine

Bookmark the permalink.

3 Responses to Walle är död, leve Walentine!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *