Mitt Nyårslöfte inför 2005

Mitt löfte till mig själv…

Egentligen är ju nyårslöften till för att brytas men efter en natt helt utan sömn har jag tagit ett beslut. Vet ni vad, jag ska klara detta!
Jag ska bli frisk! Jag ska genomgå denna behandling också och skitsamma om levern lägger av. Det kommer jag också klara. Jag har vänner som stöttar mig, och jag har människor som älskar mig. Inte fan kan jag lämna dom. Allt kommer jag inte hinna med att klara av under 2005 men då måste jag ju för fan leva så jag får veta hur 2006 blir. Det får bli mitt nyårslöfte till mig själv.
Om några timmar är det 2005, 2004 har varit mörkt och slutade allt nattsvart. 2005 ska bli bättre, det ska jag försöka se till att det blir. Jag har många och jobbiga månader framför mig, men klara det ska jag. Efter 2004 har jag visat att ingenting kan knäcka mig, en liten sketen tumör vid levern ska inte heller få göra det.
Gott Nytt År alla. Nu ska jag jobba några timmar till och sen är det Gretas som gäller. Klockan 00:00 ska jag fira ut det nya året med mina bästa vänner men också fira att jag under 2005 ska bli frisk!
*kram* på er alla
/walle

Bookmark the permalink.

11 Responses to Mitt Nyårslöfte inför 2005

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *