Mitt Nyårslöfte inför 2005

Mitt löfte till mig själv…

Egentligen är ju nyårslöften till för att brytas men efter en natt helt utan sömn har jag tagit ett beslut. Vet ni vad, jag ska klara detta!
Jag ska bli frisk! Jag ska genomgå denna behandling också och skitsamma om levern lägger av. Det kommer jag också klara. Jag har vänner som stöttar mig, och jag har människor som älskar mig. Inte fan kan jag lämna dom. Allt kommer jag inte hinna med att klara av under 2005 men då måste jag ju för fan leva så jag får veta hur 2006 blir. Det får bli mitt nyårslöfte till mig själv.
Om några timmar är det 2005, 2004 har varit mörkt och slutade allt nattsvart. 2005 ska bli bättre, det ska jag försöka se till att det blir. Jag har många och jobbiga månader framför mig, men klara det ska jag. Efter 2004 har jag visat att ingenting kan knäcka mig, en liten sketen tumör vid levern ska inte heller få göra det.
Gott Nytt År alla. Nu ska jag jobba några timmar till och sen är det Gretas som gäller. Klockan 00:00 ska jag fira ut det nya året med mina bästa vänner men också fira att jag under 2005 ska bli frisk!
*kram* på er alla
/walle

Bookmark the permalink.

11 Responses to Mitt Nyårslöfte inför 2005

 1. Johnny says:

  Fan vad bra att du tar nya tag!!! Gott nytt år!

 2. eira says:

  Bra beslut!
  Gott nytt år på dig! // eira i Haparanda

 3. Ina says:

  🙂
  Gott nytt år Walentine!!

 4. Jerry says:

  *pust* Fan vad skönt att höra dina ord!
  GOTT NYTT 2005, Walentine!

 5. Joel Hinz says:

  Hurra! Äntligen! Då kan jag sluta kalla dig för idiot ett tag till då. 😀

 6. Catarina says:

  2005 kan bara bli bättre än det här skitåret som fortfarande har några minuter kvar att vara miserabelt på och ditt löfte är en jävligt bra början!
  Skål och gott nytt! *kram*

 7. Daniel says:

  Skönt att höra mitt i eländet. Gott slut och gott nytt år!

 8. kaxi01 says:

  Skönt att få en positiv början på det nya året – tack för den, Walle!
  *ett gäng styrkekramar till dig inför det som komma skall*

 9. Joacim says:

  Bra! Lycka till och gott nytt år!

 10. alfaDude says:

  Ähh faan, här hade man hoppats att du skulle ge upp helt 😛

 11. Tompa says:

  precis, nu är det inte skoj längre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *