Lördag. Slö och sliten

Dagbok 11 december 2004

Några dagar har gått och cellgifterna gör sig allt mer påminda. Illamåendet är väl inte så där jättestort men samtidigt får jag inte behålla någon mat alls. Jag dricker mycket och försöker äta men samtidigt känns det nästan meningslöst att käka när jag vet att det kommer komma upp om 10 min igen.
Sjukhusbesök varje dag nu det senaste och shit va långtråkigt det är. Varför måste sjukhus vara så tråkiga? Det ska jag skriva en text om någon gång. Den ska heta ”Sagan om det trevliga sjukhuset”.
Annars händer inte så mycket. Arbetskompisen va här igår och käka middag och drack vin. Vi snackade om ditten och datten fram till halv fem tror jag klockan var så direkt mycket sömn har man inte fått.
Det är i alla fall kul att ha träffat på honom igen, han är en förbannat rolig person och jag hoppas och tror att vi kommer bli allt bättre vänner. Det är kul med nya bekantskaper och han har verkligen fått mig att tänka på hur och vad jag vill göra med mitt och andras liv om jag klarar mig denna gång.
Hör du det?! (måste komma på ett nickname till dig) Råden och hjälpen går åt bägge håll *krama om*
Sen har jag beställt nya glasögon nu. Dom jag har tillverkades ungefär samtidigt som Jesus och mina nya ögon är såååå snygga, och jag kommer bli såååå het i dom!
Ikväll är det Gretas som gäller så jag tror jag ska gå och sova en stund, annars lär jag somna vid bardisken innan jag ens fått in ett glas vatten.
*kram* världen! Love U all

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *