Gifter

Dagbok 8 december 2004

Kort inlägg i dag också. Jag har mycket som jag egentligen vill skriva om men är ganska sliten just nu.
Idag började skiten alltså. Klockan 8 eller runt där fick jag första omgången och 4 timmar senare kom frossan. En enorm frossa som inte riktigt vill sluta. Får alltid det i början, och man är ju van :rolleyes:
Illamåendet är inte riktigt igång än men magen är lite orolig, men det är ju en dag i morgon också.
Kvällen efter jobbet (ja jag orkar inte vara sjukskriven) ägnade jag mig åt att bland annat snacka med den kille jag träffa förra veckan och som på en vecka kommit att betyda mycket för mig. Mycket för att han mått väldigt dåligt den senaste tiden och att han för en vecka sen anförtrodde sig åt mig men också för att han är en jävla rolig människa som jag ska åka till Prag med 😀 (internt skämt)
Vi ska ses på fredag och då ska jag bjuda på middag och vin och film. Ska bli kulmysigt.
Saknade Robin idag. Saknar hans ögon. Saknar hans sätt. Jag tror fan jag ser upp till honom, han är den jag vill vara men aldrig blir. Min Ängel. Undra när han tröttnar på mig
Känner mig ensam, extremt ensam. Känner samtidigt att jag vill vara ensam. Skulle vilja ha en älskare, eller egentligen ingen älskare utan bara nån som man ibland kunde träffa, mysa med och hålla om. Kåtheten kan jag lösa ändå. Samtidigt vill jag vara fri, fast vilken frihet. Min frihet är att slippa gå till läkaren en dag, att slippa känna saken som växer i mig. Slippa känna döden i mig.
Tänkte på Herr X idag och blev arg. Jävla svin, må Mälaren rinna över ditt hus din jävel och må du fastna med kuken i din förbannade X-box.
I morgon är det nya gifter. Jag är rädd, så jävla helvetes förbannat rädd. Har nog samtidigt inte riktigt tagit in vad som sker, har stängt av mig. Har i alla fall bestämt mig för en sak och det är att klarar jag av detta ska det städas i Walles liv. Jag tänker fanimej inte resa genom denna tunnel en gång till och låta allt vara som det brukar när jag kommer ut på andra sidan. Get ready!
Fast å andra sidan funderar jag på att skita i att köra igenom denna gång och istället kvadda bilen någonstans i mitten.
En tanke slog mig idag. Om jag dog nu och begravningen var på en söndag. Hur många skulle komma och hur många skulle bli sura för att det är jobbigt med begravningar på söndagar får då måste dom offra även lördagen.
Jag är förvirrad

Bookmark the permalink.

2 Responses to Gifter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *