Detta blev krångligt värre

Dagbok 1 december 2004

Jag har ny tumör, det kan vi ju börja med att berätta då.
Det som är ”bra” med den är att den är snäll och att den är enormt strålkänslig och dör bara man sätter på BZZZZZZZZ maskinen. Sen var det ungefär slut med det roliga för den sitter i magen, och den sprider sig lite så där halvfort verkar det som. Metastaser finns uppenbarligen redan. Den sitter i närheten av levern och den verkar trivas där.
Ungefär så ser det ut. Hade du allt varit som det skulle hade det ”bara” varit att plocka ut den och stråla lite och sen mår alla väl. Nu är saken den att allt inte riktigt är som det ska.
Som jag tidigare berättat är min kropp mer eller mindre totalförstörd av all strålning och skit. Min lever och mina njurar går redan nu på halvfart och detta ställer till det för mig. För jag kommer inte klara mer strålning nu, eller rättare sagt levern kommer inte göra det.
Så om jag strålas kommer tumören försvinna men levern kommer lägga av inom kort, detta betyder att jag först kommer bli skitsjuk och sen kommer jag behöva en ny lever.
Så jag har att välja på pest och kolera. Ska jag dö nu eller vänta och se om jag slipper dö i morron. Ungefär så känns det. Jag ska nu fundera på detta och tillsammans med en kurator försöka komma på vad jag vill göra.
Just nu känner jag mig bara ganska matt och extremt ”jag skiter i vilket”, men det beror nog lika mycket på trötthet. Jag sov en hel halvtimme natten som var och jag lär inte sova mycket mer denna natt.
Så blev i alla fall beskedet. Tänk va, jag trodde att 2004 skulle avslutas bra men en sak fick jag rätt i som jag skrev i mars månad.
2004 är det värsta pissår jag någonsin varit med om.
Om någon skulle vilja komma hit och sova på min arm lite så säg till. Skulle behöva det just nu. Jag betalar bra!

Bookmark the permalink.

3 Responses to Detta blev krångligt värre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *