Det har börjat..

Dagbok 17 december 2004

I en tvättstuga någonstans i Sverige har någon hittat ett ihopskrynklat brev till någon. I detta brev förklarar en Walentine sin kärlek till någon och i samma brev berättar han hur han njöt under en natt.
Någon har ”tappat” detta brev, någon annan kommer läsa det. Någon kommer berätta för någon om brevet, och någon kommer berätta vad någon berättat för någon.
Det har börjat.
Ett år av helvete har vänt, nu är det min tur. Äntligen!
2004 var hans år, 2005 ska bli mitt, och jag ska på vägen ta tillbaka det han stal, Min Stolthet!
Nu ska du verkligen få smaka på manipulering och spridning av lögner. Jag har haft världens bästa lärare, nämligen du.

Bookmark the permalink.

11 Responses to Det har börjat..

 1. Daniel Holm says:

  moahahahaha
  /Daniel

 2. Pontus says:

  Bra Walentine!
  Mycket har hänt sedan jag åkte men snart kommer jag och tar hand om dig igen!
  Tycker det är på tiden att du biter tillbaka. Vi ses snart Walle. Kanske redan till helgen 😉

 3. Ann-Marie says:

  Hämnden är ljuv…håller på dig.

 4. Jerry says:

  Jag vet inte Walentine, men hämnd är ingen bra väg framåt. Det brukar i slutändan bli jobbigt.
  Det är inte det att jag förstår dig, för det gör jag tillfullo, men mina egna erfarenheter talar om för mig att hämnd bara slår tillbaka mot en själv. Förr eller senare.
  *fredagskram från Jerry*

 5. Erik says:

  I detta fall ser jag det inte som hämnd. Jag tycker att Walentine gör rätt. Det handlar om att sätta ner foten och det skulle skett för länge sen. Denna Herr X och hans familj har på alla sätt behandlat Walentine illa. Att hans familj dessutom inte begriper att dom antagligen hjälpt sin son att påbörja grävandet av sin egen grav, det är tragiskt men sant.
  Sen måste jag också när jag ändå kommenterar ge Walentine en stor applåd för detta år. Din hemsida är nog den sida jag oftast går in på och numer besöker jag den lika många gånger som jag besöker Aftonbladet. Ditt sätt att skriva på och din ärlighet är enastående! Dessutom beundrar jag din ärlighet, du är inte rädd för att kritisera dig själv också, det är stort när man klarar det.

 6. Ann-Marie says:

  Visst får ni erkänna att hämden är ljuv, den här känslan när man får ge igen och den befrielsen den ger. Det unnar jag gärna Walle det behöver både han och vi alla ibland. Men alla är inte som han de flesta tassar runt på tårna och vågar inte ge igen. Men varför skall en männsika få ge sig på en annan utan att någon ger tillbaka, då kommer han/hon aldrig att lära sig att uppskatta mänskligheten. Då kommer all kärlek att kännas som en självklarhet, för att överhuvudtaget klara av att leva ett helt liv krävs det både mot- och medgångar. O nu tycker jag att det räcker för Walles del, nu är det lycka som gäller……skulle så gärna vilja krama dig just nu!!!! men det får vänta tills vi ses……

 7. En läsare says:

  Jag tror inte heller på hämnd men detta har jag nästan väntat på. En sådan här sjuk situation har jag aldrig ens läst i en roman om innan. Hela saken är så extremt bizarr och jag skulle nästan vilja träffa familjen vilka dom nu är. Verkar ju inte vara kloka någonstans. Visst finns det en ”risk” för att Walentine inte skriver sanning men efter att ha läst allt som publicerats både här och innan på Lunarstorm så inser man ju att om detta är en lögn är den väl uttragen i så fall, och efter att ha läst kommentarer så inser man ju ännu mer att det finns fler som sett denna Herr X ”in action”
  Jag tycker inte att Herr X förtjänar någon annan behandling än detta för jag tycker att Herr X är en stort elakt svin, men det verkar ju vara ett släktdrag. Jag hoppas du sänker honom helt. Ja faktiskt det gör jag!
  Nej, knäck den jäveln Walentine och gå vidare! Det förtjänar du. Se sedan inte tillbaka utan njut av din nya frihet. Du kommer aldrig så länge du lever ens behöva vara orolig att träffa en sån person igen. Det är han som kommer förlora, inte du för du vågar stå för dina handlingar. Det är mer än vad man kan säga om han och hans Addamsfamily.

 8. Jimmy says:

  Frågan är väl mer vad en hämnd kan göra för nytta?
  Sen undrar man ju om detta verkligen är en hämnd, jag tror mer att Walentine gör denne Herr X en stor tjänst i längden, men det är ju jag det.

 9. Ann-Marie says:

  Vist är det en chans för herr X att komma ut men ser det samtidigt som en hämnd för herr W . Hoppas bara att det går vägen så att vi andra också mår bra eller åtminstone jag som tar med mig bekymren hem. W om du bara visste hur mycket du påverkar oss andra. Kunde jag hjälpa dig skulle jag göra det men jag har bara en lever, Tårarna rinner utför mina kinder när jag tänker på dig. Vad livet är orättfärdigt. Du utgör en del av mitt liv försvinner du försvinner en bit av mitt liv. Hur många bitar kan försvinna innan man förgås? Hjärtat värker så!!!!!

 10. Laban says:

  Denna sida är egentligen ett fenomen eller något i den stilen i alla fall. Jag tror inte det finns en dagbok i detta land som engagerar så som just denna. På mitt jobb är vi ett tjog med folk som pluggar den det är ofta vi sitter och pratar om vad som skett. Bästa var för några veckor sedan då tre av oss på måndagen kom inpringandes och ropade att Walle har en date! Sedan dess har vi följt alla små extremt fjolliga uttalanden om Robin 🙂
  Du är en fantastisk skribent Walentine och jag förstår ärligt inte vad du gör inom äldrevården, du ska skriva och du ska påverka. Att ingen anställer dig är mer bevis på hur sjukt samhället är än att du skriver illa. Glöm inte det någonsin!
  När det nu gäller Herr X som ju verkar ha fått ny fart så tycker jag att du ska göra som du känner. Hämnd är ingen bra lösning men samtidigt har jag väldigt svårt att hitta anledningar till varför du inte ska ge tillbaka. Jag är själv gay och kan inte föreställa mig den förnedring du måste genomgått tack vare honom och framförallt från hans extremt naiva föräldrar. Det är fler än en gång som jag blivit chockad och förbannad på vad som sagt till dig, och den känslan har funnits inom mig sen jag hittade dig på QX i januari. Jag har också alltid beundrat den del av dig som inte försöker hålla din egen skuld tillbaka. Du har gjort fel och det vågar du också skriva om. Mest imponerad blev jag av brevet du skrev till familjen. Det var långt, oerhört långt men du vågade skriva och det är du också värd beröm för. Att reaktionen från föräldrarna blev som den blev tycker jag egentligen inte att du ska haka upp dig på, dumhet och naivitet tillsammans skulle jag förklara det hela med.
  Vi har ju haft lite kontakt genom året du och jag och jag vill väl med detta inlägg också önska dig lycka till med allt och då framför allt med din sjukdom. Du är en stark person och det lyser om dig även om jag aldrig sett dig på riktigt. Fast tack vare denna sida känns det som om man gör det i alla fall
  Kämpa på Walentine, och om du mår bra av att outa Herr X för hela hans hemstad så gör det, men tänk efter två gånger extra. Sen efter det går du vidare och då kommer du lära dig att världen är full av människor som älskar dig och som bryr sig om dig, och ingen av dom kommer någonsin bete sig som Herr X gjort. För du vet att det du gått igenom är extremt ovanligt, och du vet att Herr X snackar skit. Han ljuger för sig själv och som du själv skriver så var du ju med honom. Du får aldrig glömma att dom han talar med idag inte var det. Killen är som ett uppslagsverk i självförnekelse och inre homofobi och om den killen inte tar itu med sitt liv kommer du inte behöva hämnas, för han lär aldrig uppnå ålderdomen med så mycket lögner inom sig. Jag tycker att du någon gång emellanåt ska fundera på din egen läggning och hur du betedde dig. Skulle du kunna dölja det han säger sig ha kunnat dölja i 2 år? Knappast va. Han är så full av skit och det vet du redan om som sagt. Du kommer aldrig ändå kunna hämnas på honom på det sätt han just nu hämnas på sig själv. Hans förakt mot dig är hans förakt mot sig själv.
  Kram på dig Walentine och lova att aldrig sluta skriva och lova att bli frisk snart! (och vi ses på QX 🙂 )
  /Lasse

 11. Carina says:

  Lasse!!!
  Din kommentar var verkligen helt rätt! Håller med dig till fullo.
  Walentine: Du vet var jag finns och du vet att jag ställer upp om du behöver hjälp. Glöm inte vad jag berättade för dig idag. Tror du redan vet att du redan fått din ”hämnd” eller vad du vill kalla det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *