Baksmälleångest

Ihålig dagbok 4 december 2004

Usch, igår var Walle full och rejält full dessutom. Jag var på Gretas (ja jag älskar stället) med en massa folk och det blev både öl, cider och Vodka Mudshake Choklad (mums).
Det blev väl en kväll ungefär som jag misstänkte att den skulle bli. Halland såg mest gay ut av alla på hela stället och jag lyckades under loppet av några få timmar genomgå alla olika yttringar i känslor som finns, men det är jag fan värd att göra.
Jag ska erkänna att det finns både en och två luckor från kvällen men Henke och 2 arbetskompisar kom ner sen i alla fall.
Jag träffade också en kille på Gretas som jag arbetade med innan, denna kille hade jag en liten, OK då ganska stor, crush i och kan ni tänka er…
Walle frågade om han ville komma med hem och äta spagetti!
Det blev en förbaskat lång natt med mycket prat och mys som slutade när jag däckade klockan 12:30 på lördagmiddag.
Klockan 14, eller runt där, blev jag väckt av Robin och det finns sämre sätt att bli väckt på än av honom. Han är sååå söt.
Jag har i alla fall haft en jävla baksmälla hela dagen och går omkring som en Zombie nästan.
Sitter och skriver lite nu om det föredrag jag i morgon ska hålla för SSU om HBT och dess historia. Hoppas det kommer gå bra, jag har det mesta i skallen men det va ett tag sedan man gjorde sånt här innan.
Har i alla fall varit en bra helg hittils i alla fall. skönt att inte behöva tänka så mycket på allt och inget utan bara liksom ”glida med. Att ta en paus från det jobbiga kan behövas.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *