Snart får jag se Alexander (igen)

Dagbok 24 november 2004

Oj, det var ett tag sedan man uppdaterade sin dagbok. Mycket och inget har hänt kan man säga, alltså går livet på som vanligt…
Jag är nyopererad i benet, de hittade nåt blaffs som de bestämde sig för att plocka ut på en gång. Nu är blaffset skickat till analys så får vi se vad det kan vara. Jag har bestämt mig att inte bli eller vara orolig.
Idag har vi haft anhörigmöte på jobbet. Det går ut på att anhöriga får komma dit och äta smörgåstårta, få lite informartion, ställa lite frågor och sen åka hem.
Själv var jag mest förbannad för jag fick ingen smörgåstårta. I den här jävla stan ska man ha räkor i allt och jag tål inte skaldjur. Vi hade beställt tårtor utan räkor och med skinka istället men det missade uppenbart nöten som arbetade i köket. Så i morgon när hon kommer till sitt arbete så kommer en arg Walle tala om för henne att om hon inte kan se skillnad på en gris och en räka så kanske hon borde byta jobb eller nåt.
Annars är allt som vanligt, livet går sin gilla gång. Jag längtar såååå tills på fredag då det är musikal med Robin som gäller. Varje gång jag talar med honom i telefon är jag allt lite knäsvag efteråt. Det borde va brottsligt att vara så go!
På söndag ska jag föresten se Alexander! Ska bli kul att se hur dom framställt detta med att Alexander inte var helt straight. Oliver Stone brukar göra bra filmer så det ska också bli intressant att se hur han tagit sig an denna historia.
Just detta med att Alexander inte är straight är ganska spännande faktiskt, det finns ju många som anklagar Oliver Stone för att ljuga nu när han påstår att Alexander är något annat än straight. Faktum är att vissa till och med menar att Stone nästan är galen för att han påstår att Alexander är straight. Ja en del menar att han medvetet skriver om historien så att det passar hans syften bättre.
Själv vet jag inte riktigt vad jag ska tro om detta med Alexanders läggning. När jag läst och studerat Alexander så har även jag fått för mig att han inte kunde vara helt straight, men nu hävdar ju många att Alexander är straight.
Den som lever får väl se, kanske kommer framtiden förtälja mer om Alexander är straight eller inte…
Föresten
JAG SKA SE KENT I MAJ!!!!!!!!!
Tack tack tack tack Pontus för biljetten
Jag vet precis hur jag ska tacka dig
Din fuling 😛

Bookmark the permalink.

One Response to Snart får jag se Alexander (igen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *