Norge säger Nej till Homoäktenskap

Norge Norge, det är ett ruttet land

Norska odeltinget röstade nej till motionen om att homosexuella ska få gifta sig på samma sätt som heterosexuella. Dessutom blir det uteslutet att homosexuella par ska få chansen att adoptera något som Norges Arbeiderpartiet’s Trond Giske beklagar.
Partierna som sitter i den Norska regeringen menar att man inte ens behöver utreda frågan då barn mår bäst av att leva med en man och en kvinna. Arbeiderpartiet menar i sin tur att det redan finns massor med barn som lever med föräldrar av samma kön och nu får dessa barn sämre rättigheter.
—-
Själv menar jag att Norge är ett skitland. Efter USA och England är Norge ena riktiga hejare på dubbelmoral och idioti. Det är därför svenska företag som säljer porrfilm gillar norrmän, för det är i Sverige de handlar sånt som är förbjudet i deras hemland. Norge har alltid haft en syn på livet som var modern när Bibeln skrevs (de första delarna)
Det är synd att Norge befolkas av politiker som trots att det är år 2004 inte begriper att det inte är upp till staten att bestämma hur människor ska leva med varandra.
SKÄMS NORGE!
Källa: Gefle Dagblad

Bookmark the permalink.

One Response to Norge säger Nej till Homoäktenskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *