Extra!: Min första autograf skriven

Dagbok 25 november 2004

Jag är kändis! Bara att inse fakta…
För ett tag sedan tryckte jag upp skitsnygga knappar med Walentine.com’s logga på *puss Mike*
Sedan dess har jag självklart en sådan på jackan när jag är ute.
Idag när jag åker spårvagn *sucka* så kommer det på en skolklass eller liknande med småknattar och två manliga ledare som var i 20-25 års åldern.
Efter en stund frågar den ena killen om jag kände till walentine.com och jag förklarade då att jag var Walentine 🙂
Han blir då skitpaff och börjar prata på som sjutton. Han har följt mitt liv ända sedan dagböckerna på Lunarstorm och han älskade min sajt sade han. Sen ropade han på sin arbetskompis som också var ett fan av walentine.com uppenbarligen. De ställde en massa frågor och de ville också veta en massa om jag skrev allt själv eller fick hjälp etc. Sen förklarar dom också att Herr X är ett stort svin som borde ha stryk och sen borde någon klappa till resten av ”de där idioterna”. Dom gratulerade mig också till att jag klarat av cancern och allt sånt. De var fan hur söta och goa som helst.
Det sista dom sade var ”lycka till nu i morron med han du ska på teater med”, och jag själv skämdes så jag höll på att dö.
När vi kommer fram till Grönsakstorget skulle dom av med sin klass men jag fick skriva autograf först för dom trodde att jag skulle bli en stor författatare en dag och då var dom redan förberedda sade dom 😀
Haha, jag måste faktiskt erkänna att jag känner mig lite stolt och glad. Inte för att jag fick skriva ”autograf” utan för att jag faktiskt kan skriva så ”bra” så jag lyckas engagera människor i det jag skriver.
Till er två, tack ni gjorde en bra dag ännu bättre!!! *kram*
Och till dig Herr X….
Du, jag börjar nästan tro att jag snart får tacka dig. Hade inte du betett dig som en fulländad rövlapp hade denna sajt inte kommit till. Älskar dig snutten, men det visste du ju redan 😉

Bookmark the permalink.

5 Responses to Extra!: Min första autograf skriven

 1. Ina says:

  UNDERBART!!! Jag vill oxå ha en autograf!! 😉

 2. Daniel says:

  hahaha, fan va häftig, bara somsagt att inse plutten, du är känd 🙂
  /Daniel

 3. Markster says:

  haha, grymt. EXTRA!

 4. Coffe says:

  Hehe, nice 😀

 5. isach says:

  ”Inget ont som inte har något gott med sig”, heter det ju, fast det är jäkligt svårt att tro på när man är mitt i det onda. Men nu vet du.
  Du har väl tränat på autografen ordentligt så att den blev riktigt stilig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *