Amerikanska folket har visat vad dom är

Tankar om presidentvalet

Nu har då amerikanska folket visat vad dom tycker. Dom struntar i att de har en president som är hatad runt hela världen. Dom struntar i att dom har en president som satt landet i ett enormt underskott, och dom struntar i att dom har en president som ser till att med sin politik sprida hat och fördommar.
Grattis!
Det sista hopp och den sista respekten jag hade för USA och dess folk rann ut i sanden idag.
USA må vara världens största demokrati, det är också världens största rövhål. Nu har vi också bevis på att folket, i alla fall en stor del av den, tycker det är OK att vara just ett stort rövhål. Jag hoppas att dom som vill får fly från USA, ge dom asyl i Sverige.
Usch

Bookmark the permalink.

2 Responses to Amerikanska folket har visat vad dom är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *