Spindlar, Per Gessle och funderingar

Dagbok 5 oktober 2004

Alltså, låt mig först berätta hur fjollig jag är ibland. Precis innan jag ska skriva detta dagboksinlägg märker jag att någon stort kryper på mitt golv, när jag tittar efter ser jag att det är en stor spindel. Jag är inte rädd för spindlar, inte det minsta men jag tycker inte om att ha de krypande omkring vid fötterna. Så jag tar en manual till ett grafikkort och släpper över spindeln som dör i ett kras.
Hade jag varit ”normal” hade jag väl där kännt att det va över nu, men istället har jag nu drabbats av dåligt samvete. Varför dödade jag spindeln, den va ju på väg någonstans. Den hade ju inte gjort mig något ont. Kunde jag inte bara släppt ut den i naturen igen eller nåt. Usch, jag skäms 🙁
———————–
Det va en kul mässa att besöka idag. Jag åt så jag spydde nästan. Att det finns så god mat. Bäst var ståndet med viltkött, jag tror jag åt en halv ren minst. Jag och min arbetskamrat Agneta har nu i alla fall beställt all julmat och sånt inför de stundande helgerna. Beställde en jävla massa i alla fall.
Det är jättekul på mässa när man får handla och slipper betala 😀
Hotellet ägs ju av Per Gessle och lite överallt fanns det guld och platinaskivor på väggarna. HELVETE! va den killen fått guldskivor. Coolt va det i alla fall.
Dagen började också ännu bättre genom att jag fick ett telesamtal jag väntat på länge. Det är nu fritt fram för ”lille” Walle att verkligen bli ”lille” Walle. Kroppastollen mår allt bättre och nu ska alla jävla kilon bort. Jag har bestämt mig för en sak kära dagbok, och nu kommer ett löfte som dels är kinky men som jag SKA hålla…
Jag har en liten grej om att ta kort på mig själv, eller rättare sagt att andra gör det, i diverse situationer. På 1700-talet när jag hade kropp för det togs det kort på mig i de mest märkliga former. Om folk visste vad som gjorts på klipporna vid Saltholmen skulle ingen längre åka dit 😀
Sen kroppen lade av och jag fick alla överflödiga kilon att bära på har det varit slut med det.
Därför bestämde jag mig för att senast den 1 juli 2005 SKA jag ha gjort nya kort, och där ska jag vara så jävla het så det finns inga ord. Antagligen tycker alla nu att jag är helsjuk, och det bjuder jag på 😉 men jag lovar att lägga upp korten här.
Min dag idag innehöll också ett samtal med Pontus nu på kvällen över telefon. Vi talade lite om oss och vi kom fram till att ingen vill mer än det som är idag. Detta känns förbaskat skönt. Jag själv har inte rensat ut alla spöken ur garderoben än, och jag har framförallt inte helt sparkat deras arseln åt helvete och innan jag gjort det så vill jag leva som jag gör. Samtidigt är vi båda överens om att om vi hade satsat på detta 2002 hade det blivit några bra av det. Vi fungerar så oerhört bra tillsammans och det har vi gjort sen vi sågs första gången, men jag gick till en annan och det vi hade kanske inte dog men förändrades.
Men jag ska inte klaga, titta vad jag fick istället! *rolleyes* Ashole!
Kvällen innehöll också ett samtal med en kille som jag så sakteliga börjat snacka lite med. Han är släkt med Lasse i Stockholm och det va ett hemskt kul samtal som skulle varat i 5 min men som pågick i flera timmar. Vi ska på ”date” snart här i gbg, kuligt värre 🙂 Det är så kul att få lite nytt folk i sitt liv, och han verkar vara en sådan som jag behöver i mitt liv. Sen att vi har ett brinnande teaterintresse ihop gör inte saken sämre, och han är lika mjuk och go som Lasse.
Jag saknar Lasse föresten, massor! Hör du det din bög! 😉
Det har varit en bra dag idag, framförallt för samtalet från läkaren. Fast hur sjukt det än låter känns det ensamt. Det känns tomt utan tumörerna. I 10 år var dom en del av mitt liv. Hur gör jag nu? Hur beter sig människor som inte behöver vara rädda att dö hela tiden?
Sånt där tar tid att komma på, men tid är det första jag på väldigt många år känner att jag har.
Jo föresten, gårdagens ordspråk:
Vänd dig om och du ska se att det du springer ifrån aldrig är längre ifrån dig än din egen skugga
Det var jag som hittade på det, men jag tyckte det var så kasst så jag först inte vågade stå för det, men jag har kommit på sämre saker än så
Gonatt alla och *kram*

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *