Skräckblandad lättnad

Dagbok 17 oktober 2004

Då var allt som vanligt igen. I morgon ska man arbeta efter en skön veckas semester.
Jag behövde det, skulle vilja ha en vecka till, men det kommer snart hoppas jag.
Jag är ”glad” över det jag gjorde igår. Tack gode Gud för mina vänner. Jag har idag väntat på att ångern ska komma men det gjorde den inte. Jag skrev till en sak och ändrade lite men annars är jag nöjd.
På onsdag kommer Pontus, saknar honom som fan just nu. Samtidigt har jag denna helg gått igenom någon form av insikt med Henke. Faktum är att jag tror att alla som jag bryr mig om passerat revy denna helg
Tack gode gud för mina vänner

Bookmark the permalink.

One Response to Skräckblandad lättnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *