Nu ska Alexander bli straight!

Historien ändras lite som det passar

Att Alexander den store var bisexuell eller nåt i den stilen är dom flesta historiker överens om idag.
Att Oliver Stone nu gjort en film om denna kung vet ju alla, och det var med lite spänning som man väntade på om även Alexanders sexliv skulle tas med. Stone har uppenbarligen tyckt att hans läggning skulle tas med, men Warner ville annorlunda. Därför ser det nu ut som om filmen kommer klippas om och premiären har skjutits upp till 24 november. Typiskt filmbolag, förfalska och göra om så att allt rinner igenom utan att göra anstöt på känsliga människor
Tänk så lustigt egentligen. Genom att klippa lite här och där kan dom totalt ändra historien om Alexander så att den passar det man vill. Verkligheten kan på detta sätt ständigt ändras tills sanningen är dold i mörker.

Bookmark the permalink.

4 Responses to Nu ska Alexander bli straight!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *