Mina vänner: Scart

En snutt fast han är Stockholmare. En kombination som faktiskt funkar!

Ni som är gay eller bi har alla drabbats av det där jobbiga när drömkillen/drömtjejen ni ser framför er visar sig vara straight. Dessutom är han så in i bomben straight så inte ens era allra bästa knep skulle kunna få er att manipulera in honom i ett destruktivt förhållande där du kan styra allt.
Scart är en sån kille. Han är så förjävla straight, men det är väl egentligen det enda felet som finns med honom.
September 2001 var månaden då denna kille dök upp som Scartkabel i mitt liv. Hans namn är inte hemligt, men det är så få som jag vet som kallar honom för det så vi fortsätter att kalla honom för just Scart.
Ganska direkt såg jag att denna kille hade ett inre utöver det normala, så jag lurade in honom på banan som moderator för en stor och mycket känd sajt för hemmabio och sen blev vi vänner.
Jag har tagit med mig Scart på många resor, resor där man färdats genom det jobbiga och svåra. Han har varit en av dom vars stöd varit enormt. Han fanns där, både på IRC och på telefon, och då och då även på riktigt, när man får ha honom här för några dagar.
Scart är en snäll kille, han är så fruktansvärt jävla snäll. Han ställer upp och han är känslig, två egenskaper som är viktiga att ha i ett samhälle där Robinson och hysteriska bögar i Farmen är det viktigaste som finns. Han skiter i om jag är bög, och han förstår att kärlek är det samma oavsett vad och vem man älskar. Han är också teknikbög, vilket i hans fall blir lite gullit och han ställer alltid om min TV så den visar rätt när han är här 🙂
Scart tycker ibland att han snällhet gör att han förlorar på det. Där har han fel, för en dag kommer en tös in i hans liv och Gud så lycklig hon kommer bli med honom, och när hon tvekar är det bara att se in i hans ögon, för finare ögon finns inte på någon människa, och när hon ser in i dom ögonen så kommer hon tänka. Denna kille älskar jag, ingen är ju goare och snällare än han”
För det är så vi andra tänker.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *