I sommarnattens ljus


Aldrig tidigare hade jag sett havet så lugnt. Det var som om en hinna hade lagt sig över allt och det gjorde att vattnet tvingades att ligga helt still. Jag kände mig lite nervös där jag satt, brevid mig satt killen i mitt liv. Aldrig hade jag under mina 23 år känt så får någon som jag gjorde för denna kille. Han var så vacker, så otroligt vacker.
Jag hade haft svårt att få kontakt, mycket på grund av att jag blev så nervös när han var i närheten. Jag kände mig som 15 igen varenda gång jag fick ögonkontakt. Därför var det tur att han själv till slut tagit första steget, och efter det hade allt gått av bara farten. Vi hade blivit tillsammans och vi gjorde nästan allt ihop. Vi var bägge tokiga i havet och därför hade vi båda tyckt att det var en bra idé att åka ut mitt i natten.
Att vi bägge visste vad som skulle ske hade bara gjort oss ännu mer på humör
Nu satt vi här, på en ö mitt ute i Kattegatt bara han och jag. Det enda som hördes var havet och båtens förtöjning som sakta knakade till emellanåt. Vi hade suttit länge och tittat ut över havet. Tätt ihop och bara funnits till. Jag njöt för varje sekund samtidigt som jag kände att jag ville gå ett steg till.
Jag frågade om han ville bada.
”Klart jag vill”, svarade han och studsade upp.
Han slängde av sig shortsen och tittade på mig och log. Han hade på sig ett par ganska tighta boxershorts och innan jag han blinka hade han slängt av sig dom med.
”Inte fan badar jag med kläder på när jag kan slippa”, sade han och hoppade i vattnet med ett plask.
Jag ställde mig upp och tog av mig mina shorts snabbt. Jag kände att jag började bli hård och jag hade ingen lust att visa det direkt. Därför vände jag mig om och gled sedan ner mot vattnet bakåt och kastade mig i vattnet och hoppades på att han inte märkt något.
Vi hade hittat en ö som på ena sidan var extremt långtgrunt. Detta var inget någon av oss hade tyckt om så vi blev glada bägge två när vi hittade ett ställe där havet blev djupt nästan direkt. Därför behövde man bara gå omkring 1 meter från klippan för att sen ha vatten upp till magen. Det var jag extremt tacksam för just nu. Jag kände mig vrålkåt och alkoholen vi druckit innan gjorde mig inte direkt på sämre humör.
Jag ställde mig upp och såg mig om. Den där tillfälliga sinnesförvirringen som alltid drabbar en när man kommer upp ur vattnet gjorde att jag tappade bort honom tillfälligt. Ganska direkt kände jag en hand som nuddade mig bakifrån och som sen med hjälp av en hand till snurrade runt på mig.
Där stod han och log.
”Jasså du, du är vaken”, sade han och jag kände hur hans hand lade sig om min nu totalt stenhårda kuk.
Jag visste inte om jag skulle rodna eller hur jag skulle reagera så jag svarade på samma sätt och förde mig hand mot hans skrev. Även han var hård, och jag kände hur det pirrade till i mig när jag slöt handen runt den. Den var stor, och jag ville ha den nu.
Vi började kyssas och tiden stod still. Medan våra tungor kände på varandra smekte jag honom runt hela hans kropp. När mina händer nådde till hans bak tog jag tag i den och riktigt knådade den. Han var så vältränad, och så underbart vacker och han var min
Jag kysste honom utmed halsen och jag märkte hur hela han spände sig i vällust. Efter ett tag tog han försiktigt tag i min hals och jag fick samma behandling som han nyss fått. Det var så oerhört skönt och jag kände hur jag höll på att svimma..
Till slut klarade jag inte av det längre utan jag frågade om vi inte kunde gå upp. Jag ville älska med honom, och jag ville göra det nu. Jag tror aldrig att jag varit så kåt innan och jag var rädd för att jag snart skulle komma utan att ens ha börjat.
Vi nästan sprang upp från vattnet. Jag tog tag i filten vi burit med från båten och lade den över den yta sten som såg mest inbjudande ut. När jag skulle böja med ner för att rätta till filtens kanter kände jag en hand som började smeka mitt innanlår. Jag stannade upp och kände hur hans hand smekte mig och jag rös i hela kroppen. Nu klarade jag inte mer, jag slängde mig om och drog ner honom på filten. Jag lade honom på rygg och ställde mig sen på alla fyra över honom. Jag böjde mig ner och kysste honom och nu var det mer en hetsig kyss som han svarade på samma sätt. Ju mer våra tungor arbetade med varandra ju längre ner mot honom kom min underkropp. Till slut kände jag hans kuk emot min och jag började sakta gnida mig emot honom. Han stönade till av kåthet och jag bestämde mig för att ta kommandot helt.
”Ligg still”, sade jag medan jag började kyssa honom utmed halsen. När jag kommit fram till hans bröst lade jag mig på sidan bredvid honom och smekte bröstet med den ena handen. Den andra handen började löst smeka hans pung och kuk. Han var stenhård och jag kände hur kåtheten läckt ur honom.
”Fy fan jag dör”, flämtade han ur sig medan jag fortsatte kyssa honom ner mot hans kuk.
Till slut var jag framme och jag lade mig tillrätta och tog sedan tag i kuken. Den var verkligen perfekt. Inte för stor och heller inte för liten. Jag kom på mig själv med att le när jag sakta började runka den.
”Snälla, sug på den”, sade han med ljus röst.
Jag förde sakta kuken mot munnen. Den smakade salt och jag förstod att det inte enbart var saltvattnet som hade satt smaken.
Jag bearbetade kuken allt mer och använde all teknik jag lärt mig under åren.
Jag ändrade ställning så jag kom mellan hans ben och kunde på det sättet även göra det jag var bäst på. Att ta hela i munnen. Det hade jag lärt mig som ung och jag hade också tidigt insett att det var en teknik som gick hem. Det gjorde det också här. När jag tog kuken i munnen och sen slappande av i halsen och på det sätt fick in hela trodde jag han skulle explodera.
”Ååååå”, var det enda han fick ur sig och jag kände hur hans kropp allt mer spände sig. Sakta lät jag kuken åka ut och in i min mun och jag använde samtidigt tungan för att kunna ge honom all den njutning jag kunde åstadkomma.
”Jag kommer snart, om du inte slutar”, stönade han fram och jag slutade nästan direkt. Jag reste mig upp mot honom och sade ”Inte än”, och log.
Jag vill smaka på dig sade han och nästan direkt hasade han sig ner under min kropp. Jag stod där på alla fyra och kände sen hur hans mun närmade sig min kuk. Knäna höll på att gå av när han började samma behandling på mig som jag gett honom strax innan. Jag stod på alla fyra i några minuter på detta sätt när jag kände att jag ville se honom. Jag kröp ner så att våra ansikten möttes och jag kysste honom igen. Våra andetag var djupa och kåta och jag såg att hans ögon var blanka. Han log mot mig och vi kysstes igen…
(fortsättning följer en annan dag……………kanske)
© Walentine Andersson 2004

Bookmark the permalink.

One Response to I sommarnattens ljus

  1. Pontus says:

    Men va fan!
    Sluta inte nu då!
    Va händer sen???
    Mums 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *