Bakis

Dagbok 1 oktober 2004

Denna fredag kommer gå till historien som en av de mest stressiga dagar i mitt liv.
Upp mitt i natten till fredag för att telefonen ringde. En person behövde hjälp och jag skyndade dit för att hjälpa till. Sen hem och sova lite och sen iväg för att fika med Katarina, vilket var mycket trevligt. Det var länge sedan jag såg henne. Det finns nog ingen människa som kan få mig så lugn som hon. Tack gode Gud att jag satte ut det där inläggget på QX i januari så att vi fick kontakt.
Vi satt och fikade ganska länge och pratade om allt och inget.
Sen hem igen och fixa med en del av det som var kvar och fixa med sen nattens händelser, och sen blev det Gretas.
Jag insåg denna natt att jag måste vara världens sämsta bög för det enda jag får kontakt med är tjejer. Jag träffade på en enormt trevlig bisexuell tjej utanför Gretas när vi skulle ta lite luft. Vi stod och snackade ett bra tag, och jag såg till att walentine.com fick en nytt fan 🙂 Hon var i alla fall en riktigt trevlig tösabit 😉
Annars var detta Tompas kväll. Det fanns nog inte så många bögar kvar när vi gick hem som inte tittade in lille Tompa, och fler än en klämde lite på honom också. I och för sig var det en del tjejer också men de flesta var lesbiska vilket inte Tompa ville inse 😀
Sen kom då Jimmy…
Jimmy va en ganska biffig sak som lät som han kom från över delen av Sverige. Jag, Robban och Tompa stod vid ett bord vid dansgolvet när han kommer fram och frågar om vi alla tre är bögar (ni får försöka tänka er norrländskan själva) Jag förklarade att jag var det men innan jag hann fortsätta tittade denna Jimmy på Tompa och konstaterade direkt att Tompa va bög. Jag och Robban började asgarva och på något sätt tror jag att till och med Tompa blev lite smickrad. Sen handlade diskussionen om att Tompa var bög oavsett hur mycket han protesterade.
Så man kan väl konstatera en sak, och det är att Peter inte längre är den mest bögigaste straighta kompis jag har, Tompa har tagit över stafettpinnen.
Ett annat minne från denna kväll är en man som måste ha varit 60+ eller något. Från klockan 23 till klockan 3 stod han och dansade på dansgolvet. Jag tyckte det var skitstarkt gjort alltså, och jag blev samtidigt lite sorgsen när jag stod där. Jag snackade lite med honom och han levde ensam och brukade åka till Gretas då och då.
Kanske letade han efter någon att hålla om, kanske letade han efter ett ligg. Kanske letade han efter kärlek…
Det är svårt att vara homosexuell, mycket svårt för ensamheten kan vara stor bland denna grupp av människor och det är nog inte lättare när man tillhör den äldre generationen.
Kommer man bli ensam tro när man är 60? Kommer man ha någon att komma hem till när man är 60? Kommer man leva när man är 60?
Jag fick också en inblick i mitt självförtroende denna kväll, men om det skriver jag i morgon.
Gonatt Dagboken!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Bakis

  1. sael says:

    Tompa har inte sagt ett ord på hela dagen.. åkte han hem tillsammans med norrläningen Jimmy eller? :]
    äntligen nån som tagit gay-rollen från mina axlar. din BÖG tompa!!! 😀

  2. tompa says:

    kæft, din bög!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *