Walentine.com skaffar sig ovänner

Första dödshotet…

Att många läser min sida det vet jag, och att alla inte håller med om allt vet jag också. En del hatar det som läser här, och en del hatar det så mycket så att något måste göras anser dom.
Så idag fick jag mitt första dödshot. Jag fick i mailet som skickades till mig veta att personen vet var jag bor och att jag innan söndag ska dö. För ”bögsvin” ska dö, de är inte värdiga att leva fick jag lära mig.
För säkerhets skull kollade jag var ifrån mailet kom och nöten som skrivit det har inte varit så smart så han gömt sin adress. Dessutom verkar han inte bo ens i närheten av Göteborg.
Nej, jag kommer inte göra någon polisanmälan då jag inte direkt tar hotet på allvar. Däremot är det ju intressant att man i alla fall har den förmågan att man kan göra folk så förbannade så att de orkar med mödan att skriva ett mail.

Bookmark the permalink.

9 Responses to Walentine.com skaffar sig ovänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *