Vi bryter för viktigt meddelande!

EXTRA EXTRA EXTRA!

Walentine.com kan som första nyhetsorganisation i världen idag avslöja att EU på måndag kommer avslöja att USA innehar massförstöreslevapen. Dessutom finns det signaler på att landet innehar biologiska krigsvapen och att dom bryter mot de mänskliga rättigheterna.
Enligt vad walentine.com erfar kommer därför EU´s utrikesministrar och FN gemensamt gå ihop för att krossa detta hot som USA utgör mot världen.
Man har under lång tid i hemlighet försökt diskutera parterna emellan med misslyckats.
EU´s ministerråd skriver som första kommentar till krisen:
”Genom propaganda och lögner har USA de senaste åren lyckats få sin befolkning att tro att de bedriver ett krig mot terrorism. I själva verket tyder nu allt på att USA istället gör allt för att komma över mer makt. Detta är ingenting som världen stillasittande kan acceptera. Därför måste vi nu en gång för alla stoppa det hot som USA står för när det gäller fred, rättvisa och demokrati”
USA´s president meddelar genom sina pressekreterare på FOX News att de välkommnar fienden.
”Vi kommer slå tillbaka, hårt och skonigslöst, och akta er för att va dumma mot min pappa”

Bookmark the permalink.

One Response to Vi bryter för viktigt meddelande!

  1. Johan says:

    Kan inte tro att det här är sant. USA som är demokratins vagga och världens (rena) samvete. Smutskastning är vad det är! Dessutom är Bush snygg och tror på gud, så han kan ju inte vara någon skurk. Dessutom är han precis lika dum som mig…och jag är ju jättesympatisk.
    Nej, det här är en elak nidbild. Förböner kommer som straff.
    😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *