Stilla slår nattens timmar mot ens ansikte

Dagbok 8 september 2004

Usch så dålig jag är på att uppdatera min kära dagbok för tillfället men det är mycke nu och tiden räcker inte till.
Jag arbetar och så arbetar jag, och när jag inte arbetar väntar jag på att få gå till arbetet igen.
Jag skrev ju häromveckan om ett inlägg som jag skulle slänga upp men som inte dök upp. Detta inlägg är alldeles snart klart och ni som följt mitt liv detta år kommer bli förvånade tror jag för det är en väldigt ”Ny Walle” som skrivit det.
Jag har besämt mig för en sak och det är att oavsett hur skitigt och jobbigt 2004 varit så ska inte detta år ha varit förgäves. Saker som skett har inte gjort mig svagare utan snarare tvärtom. Jag har blivit varse om vem ”självplågarwalle” är och det är han som nu så sakteliga börjar tyna bort. Jag har börjat lita mer och mer på mig själv, och det är fanimej inte en dag för sent. Kanske är det så att det behövs svin och naiva föräldrar för att förändra ens liv. Detta ihop med cancer och annat spännande gör att man liksom föds på nytt.
Jag har alltid försökt få andra att de ska städa bort sina gamla demoner. Det är också på tiden att jag städar bort mina, samtidigt som jag ger dom en hårdhänt dask i arslet. En dask som ska kännas.
I morgon är jag ledig, då ska det bli middag på stan med Tompa. Sen på kvällen ska jag försöka uppdatera allt lite mer.
Kram på er

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *