Shit vilken vecka!

Tänk om livet va så här…

Jag flyttade in i tisdags. Huset var ganska litet och jag hade inte råd med speciellt mycket möbler. I tidningen såg jag att de sökte folk till ett företag så jag tog det direkt. Ganska snart började pengarna ramla in. Inte nog med det så blev jag ihop med städerskan, hon var väldigt söt och var alltid villig på lite ”Whoho” Ganska snart flyttade hon in och hon bytte karriär. Sjukvården var hennes kall i livet.
Samtidigt kände jag blickarna från den manliga städaren som tog över hennes arbete. Till slut klarade jag inte längre at stå emot hans flört och hans vackra ord utan jag föll som en sten. En dag lät jag min kropp bli hans, just då kommer HON hem och världens bråk uppstår. Det slutar med att hon flyttar ut och han flyttar in.
Nu har vi ingått partnerskap och har precis adopterat en dotter. Inte nog med det, min karriär har gått spikrakt uppåt så nu har vi byggt ut huset och anlagt pool och bubbelbad. Ja, jag trivs så bra med min familj!
Det är bara en sak som är jobbig just nu…
Trädgårdsmästaren är ju fan skithet!
—-
The Sims 2 är här och vilket spel! Allt man hatade i ettan är ändrat till det bättre. Jag är helt såld! Spelet är dessutom helt bisexuellt vilket betyder att allt går att sätta på 😀

Bookmark the permalink.

5 Responses to Shit vilken vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *