Södra Länken

Nu kan Sverige andas ut. Stockholm har fått en ny tunnel!

Aftonbladet har nu en viktig sida där Stockholms nya led, Södra Länken, testas.
Denna viktiga nyhet som vi i övriga Sverige väntat på slås nog egentligen bara av när samma tidning hade detaljerade beskrivningar på hela mittuppslaget om Stockholms nya tunnelbanetåg för några år sen.
Det enda jag nu drömmer om är en direktsänd show i TV där kungen inviger tunneln med att åka alldeles för fort. Showen ska ledas av Agneta Bolme Börjefors och Robinsson Robban ska vara flygande reporter.

Bookmark the permalink.

8 Responses to Södra Länken

 1. Jontas says:

  På tal om ingenting. Jag känner mig fortfarande hedrad av invigningen av Öresundsbron. Man släppte upp ballonger i tusental som var gula, blå (svenska flaggan), röda, vita (danska flaggan). Men när ballongerna blandades blev det en hyllning till mig. Blå och vita (finland) och röda och gula (skånska flaggan). Det kan man kalla jippo… 🙂

 2. Monica says:

  För mig och tusentals andra som i åratal lidit av trafikbuller är Södra Länken en befrielse! En stor och glad nyhet! Bra för alla som någongång gästar Stockholm och ska köra bil.

 3. tompa says:

  grrrr! vik hädan stockholmare!

 4. Trueto says:

  Södra vadå?!? (;-)

 5. Micke says:

  Det har väl nyhetsvärde att Sveriges största vägtunnel invigs? Precis som det hade nyhetsvärde att Öresundsbron öppnade, t ex.
  De kan ju inte skriva om Lisebergs nya attraktioner jämt… 😉

 6. You can also check the sites in the field of consolidation loans
  – Tons of interesdting stuff!!!

 7. I love everything about this site!!

 8. Excellent Web Site! Very professional and full of great information. I am greatly enjoying it. Your enthusiasm is wonderful!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *