Rädda faktum!

Tidningen Faktum i Göteborg är i ekonomisk kris! Hjälp dom!

Tidningen Faktum som säljs Göteborgs hemlösa är i svår ekonomisk kris. Tidningen har så dåligt med pengar nu så att de riskerar konkurs.
Detta vore givetvis fruktansvärt för dom som genom tidningen i alla fall kommer en bit närmare ett värdigt liv. Tidningen behövs också för att påminna om att Göteborg och fler svenska städer får allt fler hemlösa.
Enligt GP behöver tidningen 300000:- direkt för att klara utgivningen. Hade jag haft de pengarna hade dom fått det av mig. Det jag kan göra är att köpa några extra exemplar av tidningen så fort jag får chansen. Detta uppmanar jag alla att göra.
Dessutom vädjar jag att så många som möjligt som läser detta sprider denna nyhet och att alla drar sitt strå till stacken. Faktum behövs, kanske nu mer än någonsin!
Rädda Faktum!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *