Modiga tjejer

Ibland blir man allt lite rörd 🙂

På väg till arbetet idag satt två unga tjejer framför mig. De kan max ha varit 18 år och Jesus vad kära dom var. De höll om varann och de hade en sån kärlek i ögonen så det var riktigt rart att se det.
Jag kunde inte låta bli att beundra dom lite där de satt. De brydde sig inte om att folk tittade lite i smyg, de struntade i det för dom hade varandra. De hade sin kärlek och den var starkare är alla fördommar tillsammans.
Sådana människor tycker jag om. De vågar stå för vad och vem de är. De är bland de största av människor.
Pride!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Modiga tjejer

  1. Halland says:

    Jag satt oxå och höll en flicka i handen på en buss härom dagen. Tyckte jag oxå var modig

  2. tompa says:

    Jag drömde om att jag höll en flicka i handen på bussen härom dagen. Tyckte jag oxå var modig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *