Massagestolen


På mitt arbete har väldigt många människor ont i ryggen. Det är väl i och för sig inte så konstigt med tanke på alla lyft vi gör. Vi bär ju omkring på pensionärer hela dagarna så det kan bli lite jobbigt ibland.
Tidigare hade vi en massör som kom. Denna massör kunde för beloppet av 100:- knåda dig så att du såg ut som en lussekaka efteråt. Alla var vi överens om att det var ganska skönt att emellanåt få bli en lussekaka.
En dag var det slut med knådandet, massören skulle inte komma tillbaka mer vilket jag inte grät så värt mycket för. Jag ska villigt erkänna att jag har lite svårt för massage. I alla fall på mitt arbete där man ju inte vill göra bort sig helt. Jag är väldigt känslig på vissa delar av kroppen där massörer gärna vill klämma lite, och klämmer man på dom delarna får min stackars kropp för sig att det är helt andra saker som ska ske, saker som helst inte ska ske på ett ålderdomshem mellan personal och massörer. Så jag har faktiskt låtit bli detta med massage. En grogg och en treo när man kommer hem blir istället en minst lika bra kur.
Nåväl, massören skulle ut och in skulle istället något som kallades för energimassage komma. För er stackare som aldrig fått uppleva detta så är energimassage något så enkelt som en stol man sätter sig i. Sen tar man på sig hörlurarna och lyssnar på delfiner som sjunger. Till allt detta har du en fjärkontroll som du trycker lite på och direkt börjar stola röra sig. Den masserar dig, ja eller tanken är nog att den ska massera dig fast själv tycker jag mer att det är en form av tortyr den utsätter dig för.
När jag skulle pröva stolen blev jag nästan rädd. Stolen tog tag i min rygg och körde in två stenhårda hjul i ryggslutet. Från mig kom det ett starkt ”AJ”, och jag undrade direkt vad jag gjort denna stol för ont för det kändes som om den hata mig. Stephens Kings ”Christine” var det första jag tänkte på. Kan en bil bli ond kan väl en stol bli det också.
Direkt efter detta fortsatte hjulen sin vandring i tortyrens rike. Hjulen började nu trycka in ryggen i sin helhet och i ett desperat försökt att få stolen att sluta tryckte jag då på en annan knapp. Det som då sker är att dessa hjul börjar hugga istället. Knacka var nog tanken att de skulle göra men de hugger verkligen, och jag som då i panik trycker på alla knappar som finns känner mig som en deltagare i Jurassic Park.
När allt sedan lugnar ner sig tar hjulen tag i mina skulderblad. Här är väl tanken att massagen ska göra att musklerna slappnar av lite, men istället vågar jag nu påstå att mina skulderblad är ungefär 10 cm mindre ifrån varandra än dom var innan jag testa denna stol.
När denna energimassage var över och all min energi gått åt till att komma ur stolen ställde jag mig och tittade på den. Den stod där på golvet som ett elakt monster och jag frågade mig vad alla av mina kvinnliga arbetskamrater var så förtjusta i. Många hade talat i tungomål om denna helvetesmaskin. Jag, som i alla fall ibland vill försöka vara en man, bestämde mig för att testa en gång till. Jag tar mod till mig i och sätter mig modigt i stolen en gång till. Denna gång bestämmer jag mig för att testa ett av dom 2 autoprogram som stolen erbjuder. Jag kan erkänna att det kändes bättre denna gång, men det beror mer på att alla nerver i min rygg nu var helt förstörda och inga signaler nådde nu hjärnan längre.
Det är då jag hittar KNAPPEN!
På fjärrkontrollen finns en knapp som erbjuder någon form av vibration. Jag trycker på denna knapp en gång och vips börjar fotstötet vibrera. En sådan där härlig vibration som bara en stol från helvetete kan erbjuda.
Jag testar då att klicka på knappen igen och vips börjar hela stolen skaka, och vilket underbar vibration det är. Det är då jag på en gång inser varför alla vill sitta i denna stol. Detta är världens modernaste, största och framförallt bekvämaste massageapparat.
Det är inte för energimassage de går ut hit, nej hela stolen är en fördold sexuell dröm som alla kvinnor, och en del män, har. För denna vibration väckte lustar och känslor hos mig som jag inte trodde att jag hade, och den enda tanke som fanns i mitt huvud just då var ”Jag vill ha med dig hem ikväll”. Med ens fanns inte hjulen i ryggen, eller smärtan av slagen mot ens ryggrad. Det fanns bara den där vibrationen och paradiset runt om som det skapade.
Sedan dess kan jag inte glömma min stol. Jag saknar den hela tiden och jag blir nästan avundsjuk när andra besöker den. Jag tror jag ska ta mig ett besök i morgon. En liten stund, bara den och jag. Jag har nämligen lärt mig att man inte behöver ha på helveteshjulen, det räcker med vibratorn, och det är för mig energimassage så det räcker och blir över.
Undras om stolen äter räkor och dricker vin, tror fan jag ska fråga i morgon.

Bookmark the permalink.

One Response to Massagestolen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *