Livets lycka är att vara frisk!

Dagbok 21 september 2004

Fick de första provsvaren idag, mina blodvärden är bättre än dom varit på 10 år!
Jag kan inte riktigt med ord beskriva känslan jag känner nu. Jag börjar redan känna, och har känt ett tag, en annan känsla i kroppen. Jag är inte lika matt längre, jag behöver inte spela pigg för nu känner jag mig pigg. Jag har insett att jag är sämst i världen på att visa mig sjuk när jag verkligen är sjuk.
Pontus den lille snuttisen kom upp till jobbet idag efter att jag berättat för honom om svaren. Jag fick en kram och ett paket slutarökaplåster. På måndag ska vi sluta ihop sade han, och jag sade ja. Så på måndag kommer humöret på walentine.com sjunka ner i djupet igen 🙂
Alla svar är inte inkommna än men det första tyder på att det bådar gott i alla fall och jag är, nu kommer ett ord jag aldrig trodde jag skulle skriva, optimistisk 🙂
Jag försökte övertala Mike i går om att åka med till Paris. Tänk Mike, jag och pontus i den stan. Det kan inte gå fel 🙂 Två av dom som står mig närmast i en stad som har allt. Det skulle så vara kul, det är liksom ”min och mikes” idé om Paris. Skulle vara konstigt att få komma dit utan honom faktiskt, och varenda gång vi bestämt något så har jag blivit sjuk igen. Fast nu har jag inga planer på att bli sjuk mer faktiskt…
Mike fick själv en glad överaskning som jag inte tänker tala om vad det är. Han var i alla fall stolt och jag är glad för hans skull. Det är synd att Mike är mer envis än en mexikansk gravid åsna och inte tar tillvara de kvalitéer han har och satsar på det fullt ut, men jag kommer fortsätta tjata på honom. Inte för att det spelar någon roll, se kommentaren om åsnan
Red. anm: Då jag vet att mike hatar stark stil på detta sätt så skrev jag det på det sättet så han tar åt sig 🙂 Fast så kommer åsnan in igen och då, ja ni förstår
När vi är inne på vänner och sånt så hade jag ett långt seriöst samtal med Tompa häromnatten. Inte ens om jag kommer leva till jag blir 200 så kommer jag helt fullt ut förstå mig på den killen och hans öden och äventyr, han är världens goaste och mysigaste kille, varför kan han inte begripa det själv. Fan ta världens flickor som inte fattar det, men det visar ju bara hur flickor fungerar 😀
Nu börjar min helvetesvecka när det gäller jobb också, jag kommer vara mer på jobbet än hemma. Fast å andra sidan blir jag ledig i nästan 2 veckor sen istället. Dessa veckor ska jag utnyttja genom att besöka hufudstaden och lite annat smått och gott.
Jag måste ju se Södra Länken också, skumt att den inte fick heta Kungliga Södra Länken.
Nej, nu är det natten kära dagbok. Jag vet att jag är slarvig just nu men jag ska bättra på mig när det gäller skrivandet, det lovar jag.
Kram moder Jord, du kan om du vill!

Bookmark the permalink.

One Response to Livets lycka är att vara frisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *