Homosexuell porr – JA TACK!

Ett inlägg om porr…

Många som idag säljer dvdfilmer på nätet säljer också erotik och porrfilmer. Jag tänker inte ge mig in i någon diskussion om etik och moral utan konstaterar bara att det finns där.
Surfar man runt lite bland företagen som hyr ut eller säljer filmer så hittar man ofta ”fina” rullar som ”Cumshot queens” och ”ta mig hårt i *censur*”
Men ingenting för bi/homosexuella. Absolut ingenting. och jag undrar varför?
Är det för att företagen inte hört talas om just homosexuell porr, eller beror det på att bi och homosexuell pornografi är mycket mer snuskigt? Jag kan berätta från rätt säkra källor att den homosexuella porren går ut på liknande saker som den heterosexuella.
En sak som jag vet är att homosexuella är en stor köpkraft, de handlar mycket och ofta. Därför är det ännu mer förvånande att de måste hänvisas till specialsajter om dom vill få sina snuskiga fantasier att blomma upp.
Jag som homosexuell vill ju ha samma möjlighet att springa in på t.ex Discshop (som är den bästa shoppen för dvdfilmer i detta land utan tvekan) och köpa ”Viskningar och rop” och samtidigt lite smidigt kunna stoppa i en p-rulle i shoppingväskan så att lördagskvällen är räddad.
Ärligt talat kära företagare, ni vill tjäna pengar. Glöm då inte bort de bi och homosexuella. Skippa all porr eller se till att ha breda erat utbud. Det är år 2004 nu, homoerotik är inte längre något hemskt och skrämmande, och jag lovar att ingen kommer tro att ni är homosexuella bara för att ni säljer några rullar från Bel-Ami (OBS länken är till en erotisk sajt). Nej, istället kommer alla tänka ”Ah, det företaget är fan smart, jag ska också börja sälja sånt. Att jag inte tänkt på det”
och föresten, behöver ni råd om vilka filmer ni ska ta in. Anställ mig som smakråd 😉

Bookmark the permalink.

4 Responses to Homosexuell porr – JA TACK!

 1. Tomas Jogin says:

  Hmm, bögporr borde ju vara mer allmänt accepterat än ”vanlig” porr iaf, för den torde ju ganska smidigt kunna undvika hyckleriet om att porr skulle vara kvinnoförnedrande…

 2. Jontas says:

  Påminner mig om en skämtteckning (Lena Ackebo??). Ett militäriskt rättvisepar skäller ut expediten i videobutiken eftersom de funnit en film som saknar jämställdhet då alla skådisar är män. En bögporrfilm… Så jag misstänker att bögporr är jättefel pga bristande jämställdhet enligt vissa rödstrumpor. 🙂

 3. Joakim Z says:

  Faktiskt har Cdon ett visserligen magert, men ändock utbud, av bögporr.
  Länk: http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=902&nav=5738&nav_genre=5738

 4. Joakim Z says:

  Hmm, denna länk kanske funkar bättre: http://www.cdon.com/shop.phtml?nav_genre=4715&nav=5738

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *