Flygstrejken kommer knäcka SAS

Inga plan i luften om Transport får som dom vill

Nyheterna meddelar nu att varslet om strejken inom flyget kan lamslå SAS.
Jag kan bara säga, Go Transport!
Självklart ska inte de anställda vara med och betala för bolagens problem. Transport finns till för medlemmarna, inte för företagen. Om SAS har problem kanske ett sätt att lösa det hela på är att få fler människor att flyga. Jag har i min dumhet alltid trott att det är just det som de där flygplanen är till för.
Jag är övertygad om att vi inom några få år inte kommer ha SAS kvar, och det är synd. Samtidigt är det inget som slår mot mig personligen då SAS är det flygbolag som jag åker minst med. Prispolitiken på det företaget är rent sjukt, men det är ändå lustigt att just SAS går så dåligt. Kan det bero på ledningen kanske? Styrelsen för SAS får göra det svenska systemet, betala dom miljoner i avgångsbederlag och sen anställa några som blir ännu dyrare. Det brukar ju fungera inom de svenska företagen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *