Det skrivs lite dåligt just nu

Dagbok 14 september 2004

Jag är lite dålig på att skriva just nu. Mycket beroende på att jag jobbar som ett as för tillfället. Har haft en schemaperiod som verkligen suger, men snart är jag ledig lääääänge. Det ska bli skönt.
Sen har det varit så mycket så mycket besök och allt så jag har inte riktigt hunnit med.
Känns som om livet kommit tillbaka lite, eller rättare sagt mycket. Samtidigt funderar jag mycket fortfarande. Allt från mamma till Maria till Herr X sveper genom skallen på mig, och när det ena ger resultat föder det nya funderingar. Ibland önskar man att man inte hade någon hjärna alls.
Jag skrev ju för ett bra tag sedan att jag hade en sak att slänga upp här. Jag har inte glömt av det utan saken är mer den att jag inte riktigt kommit för mig att skriva, fast nu är det mesta klart så nu är det bara fråga om dag eller så.
Idag var Pontus här och hälsade på en stund. En sak är klar, med den killen går man på moln. Jag tycker det är rent sjukt skönt med att ha Pontus på detta sätt. Vi är vänner som har skitkul och samtidigt har vi sex. Dessutom det bästa sex jag haft med någon person hittils. Man vill bara sjunga ”Jag svävar” under tiden 🙂
Kanske tycker en del att det är lösaktigt, jag skiter i vad folk tycker. Vi skadar ingen, kanske är vi bara trött på allt hyckleri som folk har. Jag är det i alla fall, det vet jag.
Jag trodde aldrig att livet skulle komma tillbaka igen. Jag var övertygad om att det mer eller mindre var slut. Tänk vad jag tog fel. Nu är det bara ett monster kvar i garderoben som ska få sig en omgång. Det kommer mitt nästa inlägg att handla om.
Gonatt Moderjord, jag undrar varför du gjorde gaysex så förbannat bra om du nu ska envisas med att låta vissa störa sig på det så förbannat

Bookmark the permalink.

One Response to Det skrivs lite dåligt just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *