Jag lyfter svärdet

Dagbok 17 september 2004

Ledig, det är ungefär det jag tänker på nu. Efter en låååång vecka så slipper man äntligen gå till jobbet på några dagar. Det känns underbart.
Senaste veckan har jag varit upptagen av två saker. Sims 2 och funderingar.
Vet egentligen inte varför jag funderar igen men det gör jag. Dock inte riktigt på samma sätt som innan. Man kan väl kortfattat säga att ”själplågarwalle” är död, om inte för evigt så för ett tag framöver…
Insikt, ja där har vi ordet! Insikt, det är det jag kommit fram till denna vecka. Så mycket frågor jag ställt mig och så lite svar jag fått. Mycket av svaren hade ingen annan, jag bar på dom själv.
Det är jobbigt och tänka för mycket men ibland är det nyttigt.
Det som är ganska ”skoj” när jag idag ser tillbaka på detta år så inser jag tre saker…
1. JAG KLARA DET! Jag gick igenom cancerbehandlingar och jag kom ut på andra sidan, någolunda ok. Denna vecka har jag haft en helvetes massa provtagningar, och de första svaren visar att allt får åt rätt håll. Jag kan efter 10 år inte riktigt förklara hur den känslan är. Alla svar är inte klara än men allt som är positivt tar jag åt mig och njuter av.
2. Jag MÅSTE ändra mig själv. Jag är inte tillsatt på denna jävla skitplanet som någon Jesus som ska hjälpa alla. Jag ska inte bli något egotrippat svin som skiter i allt, men seriöst tänker jag inte bry mig och om folk som inte bryr sig om mig. Det har jag ingenting för. Mina vänner kommer jag för alltid göra allt jag kan för, men då ska det vara vänner, ingen som suger musten ur mig.
3. Det börjar bli extremt hög tid för Walle att ordna upp sina gamla spöken och demoner.
Jag tror det är dags att städa ur garderoben en gång för alla. Jag tror jag ska lyfta mitt svärt och anfalla det onda nu. Rädd är jag inte för i helvetet har jag redan varit.
Kanske är det så att jag är på väg därifrån, men för att komma ut måste jag förbi den sista och den största demonen. Jo, jag anfaller. Jag springer emot den nu. Håll tummarna, detta kommer bli farligt

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *