Dags att ge blod

Blodbussarna vill inte veta av bögar

Många svenskar ger blod, och det är jättebra. Blod är en bristvara på många sjukhus så alla som drar sitt strå till blodbanken är duktiga människor.
Det finns massor med homosexuella/bisexuella som lämnar blod, även detta är jättebra. Det som bara är lite synd är att de homosexuella måste ljuga när dom ska lämna blod, för är man bög är man ingen lämplig blodgivare. Det har socialstyrelsen bestämt.
Faktum är att du MÅSTE ljuga när du fyller i pappren annars blir du bannad från blodbussen och får gå hem ledsen med svansen mellan benen, och ditt blod som inget annat vill än hjälpa nån stackare med blodbrist får stanna kvar i din bögiga äckliga bannade kropp.
Det räcker med att du en gång har sex med en person av samma kön och då utför oral eller analsex och sen är det kört. Även om du sen aldrig mer i hela ditt liv ens så mycket som smygtittar på gayporr på Internet så får du inte komma tillbaka. Har du en gång testat kan du ha…
A
I
D
S
!
Ok, tro för Guds skull inte att jag inte är medveten om att homosexuella är en av de största grupperna för denna fruktade sjukdom. Analsex är och kommer förbli den, efter sprutor, största smittorisken för HIV, men för helvete. Vi bögar har lite annat att göra än att springa omkring och ständigt sätta på varandra i häcken utan kondom. Vi kan faktiskt tänka oss för vi också, oavsett vad före detta ”svärföräldrar” som lever i det blå tror.
Låt oss för att visa hur sjuk regeln är ta ett exempel…
Pelle och Olle är kompisar. De är bägge 30 år gamla. Pelle är heterosexuell och Olle är homosexuell.
Pelle lever vilt och farligt, och ligger med allt och alla som han kan komma över. Han struntar i skydd och tycker att livet leker. På sin semester besöker Pelle ett semesterparadis där han ligger med 4 tjejer, ingen gång använder han kondom. När Pelle sedan kommer hem sker det att han blit satt i ”karantän” under några månader, 2 till 3 tror jag det är. Sen är det fritt fram för Pelle att lämna blod igen.
Olle däremot är en renlevnadskille. Han lever med samma pojkvän sedan 8 år tillbaka och dom har ett stadigt och fint förhållande. Bara för att inte sprida andra sjukdomar vid analsex (ja man kan smitta varandra på annat sätt den vägen) använder han och hans pojkvän alltid kondom när dom har analsex (ett inte helt ovanligt beteende bland homosexuella) Trots detta är inte Olle välkommen som blodgivare. Även om han gör slut med sin kille och aldrig mer har sex med någon part får han inte lämna blod. Det han kan göra i så fall är att helt enkelt ljuga när han skriver in sig.
Detta är sjukt, det är så förbannat sjukt. AIDS hysterin tog ibland sådana vändningar så det liknar ingenting. Än en gång skriver jag att jag tycker det är bra att man är reserverad mot HIV viruset, men att så totalt stämpla en grupp människor är fanimej sjukt, och det jag undrar är varför RFSL är så tysta om detta.
Föreningen har emellanåt bråkat lite men uppenbart FÖR lite.
Jag var i kontakt med socialstyrelsen för något år sen och fick då tala med nån som kunde allt som detta. Inte ens hennes argument höll. Till slut fick jag lära mig att ”det bara var så”
Det är fanimej inte lätt att vara homosexuell och öppen med det i ett land där dubbemoral snart är den ledande signaturmelodin. Ska en regel gälla för en ska den gälla för alla. Det finns massor med homosexuella som lever som idioter, men visst tusan hittar vi såna även i det straighta lägret.
Tro för Guds skull inte att det är OK att ljuga om vem jag är. Det har tagit mig 32 år att inse vem jag är, och det är något man får jobba med hela livet. Då kan ingen jävel får mig att ljuga om vem och vad jag är.
P R I D E !
P.s Jag har faktiskt haft könsjukdomar, dock ej HIV (det har jag ju papper på :). Dessa sjukdomar, klamydia och herpes, fick jag av tjejer. D.s

Bookmark the permalink.

3 Responses to Dags att ge blod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *