Alla gillar inte Gardell

Det är sådana här människor som gör att Strindberg hade rätt

Som ni kan läsa här så var jag idag och såg Gardells nya föreställning.
Utanför konserthuset hade några kristna upp en stor svart skylt.

På skylten stod det: ”Jonas Gardell, du har gått för långt i att häda Gud och att kränka Guds Folk
Det var väl ingen direkt som brydde sig, förutom en stackars äldre dam som jobbade i huset. Hon trodde att jag var från dom så först ville hon inte släppa in mig. 😀 Jag behövde inte säga så värst många ord innan hon insåg att hon hade misstagit sig. Sen blev vi jättebra kompisar. Det absolut mest roliga med det var att jag hade min dvdforum t-shirt på mig och hon trodde först att det var en religiös symbol 😀 😀 😀
Det jag undrar bara är på vilket sätt Gardell kränkt Gud. De sade aldrig skylten, och jag orkade inte bråka. Även om det kliade i hela mig att gå fram och börja tjafsa med dom, men jag ville inte förstöra denna kväll med att tjafsa med en massa sjuka fanatiker.
Det är sådana skyltar och det är sådana människor som dom som gör att min respekt för så kallade religiösa människor krymper allt mer.
Som sagt, det ÄR synd om människorna.

Bookmark the permalink.

7 Responses to Alla gillar inte Gardell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *