Walle är så stark

Dagbok 6 augusti 2004

Så, då är det slut för denna gång, och uppenbarligen för alltid.
Strålningen, detta bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Det har varit jobbigt men vem klagar, det är ju inte så att jag har något val. Nu kommer den där perioden då kroppen min ropar ”va fan hände?” och sen börjar försöka lappa ihop sig igen. Jag vet att den inte helt kommer göra det. För varje gång blir det nåt litet fel, men jag vet att jag kommer bli bättre.
På något sätt tror jag att jag blivit påmind om min enorma dödlighet denna vecka. Efter beskedet från läkaren om att min kropp inte klarar mer strålning så börjar man ju fundera samtidigt som man inte vill fundera.
Nu är dom jävlarna borta och Stay out, ungefär så känner jag.
Något annat som faktiskt gjort mig väldigt besviken är mina vänner. Var är dom??? Inte här i alla fall.
Jag är totalt slut och orkar inte göra ett skit. Jag orkar knappt gå ut längre, och här vill ingen vara uppenbarligen. Visst, jag har varit sjuk så mycket så folk har väl tröttnat men i alla fall. Det är ganska trist att höra ”jag har inte råd att åka till dig”, tänk jag visste inte att ölen va gratis på kalaset.
Jaja, en dag blir jag också behövd….
Jaja, inte klaga nu. Jag är i alla fall fortfarande lycklig över min fina nya hemsida. Jag tycker den är såååå snygg, och akta er så snygg t-shirten kommer bli. På ryggen kommer det stå Walentine.com och på bröstet så finns loggan som den är på sidan ungefär. Jag kommer bli sååå inne med den på mig 🙂
Har förberett mig för mitt lilla avslut också idag. Filat på det sista. En del av er kommer tycka att jag gör helt rätt i det jag kommer göra, andra totalt tvärtom.
Gonatt moderjord, är det min tur snart?

Bookmark the permalink.

One Response to Walle är så stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *