Tiden har inget namn

Dagbok 7 augusti 2004

Ännu en dag av lugn. Har iofs röjt lite här hemma. Ska tapetsera om i 2 rum och det tar sin tid när man ska gå igenom allt man har samlat på sig. Självklart hittade jag ännu mer skit som tillhör Herr X. Denna gång en 15 meter lång TV-out kabel som han lånade/gav bort (kommer inte ihåg vilket) under tiden jag ”manipulerade honom till att vara bög”. Efter diskussion med Henke insåg jag att det var bäst om vi mailade honom och frågade om han ville ha tillbaka skiten eller inte. Bäst så för annars blir man väl anklagad för stöld också. Jag ör nämligen ganska säker på att denna sladd t.ex hade varit en bra anledning att höra av sig när han tycker att det passar. Än så länge sträcker sig ju mina brott till sexuell förnedring, utpressning och lite vanlig enkel psykisk misshandel. Dumt att spä på denna bana med mer då som stöld.
Jag är så förbannat less på att hitta saker från det där aset överallt. Om det hade funnits något jävla vett i den vattenskallen han har längst upp hade han kommit ner och hämtat all sin skit. Det gör man efter 2 år, men det va han för feg för den jäveln. Hittar jag mer nu så slänger jag skiten. Det skulle jag egentligen gjort redan med hans förbannade kläder.
Om ni tycker er märka en viss irritation från min sida på Herr X så är det absolut ingenting vad jag känner. Av olika anledningar har jag kommit på Herr X med att vara ett mycket större och falskare svin än vad jag någonsin räknat med. Om det berättar jag mer i morgon, men Herr X har skitit i det blå skåpet en gång för mycket nu. Hans pappa hade rätt, manipulation finns men det är hans son som utsätter honom för det.
Film har jag också hunnit med idag. Kelly hjältar, en underbar klassiker med massa coola killar i ett krig som då alltid var just coolt. Intressant att se hur saker och ting ändras. Idag skulle ingen komma på tanken att framställa 2 världskriget på sånt sätt som man gjorde då.
På kvällen blev jag riktigt rörd då Pontus dök upp från ingenstans. Han tyckte synd om mig sade han för att jag var sjuk så han hade med sig godis och saft 🙂 Den killen är så rar så det finns inga ord för det.
Avslutade sedan kvällen och natten med telesamtal ihop med Mike och sedan Seth, vilket ledde till ett långt efterföljande trepartsamtal. Det är alltid skoj att snacka med dom. Seth har en sådan underbar humor och Mike….
Ja, Mike är ju alltid Mike. Vilket räcker långt. Den lille snuttisen.
Gonatt moderjord, se för fan till att det regnar i morgon

Bookmark the permalink.

2 Responses to Tiden har inget namn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *