Poker, snus och vaselin

Dagbok 18 augusti 2004

OK, det är skitsvårt att hitta på titlar till dagböckerna, ni får ha överseende 🙂
En dag som började lugnt och sedan blev superstressig och sedan blev jättebra.
Vaknade av telefonen och låg sedan kvar i nästan en timme. Zuzzi tyckte att detta var ett bra tillfälle att gossa på vilket hon också bestämde sig för att göra. Zuzzi är så rolig när hon ska kela för hon kan inte för ett ögonblick ligga still. Hon går omkring och vrider huvudet emot en så man tror att huvudet hennes kommer gå ur led vilken sekund som helst. Så kan hon hålla på hur länge som helst tills hon bestämmer sig att nu är det bra. Då ska hon ligga på sidan med benen utsträckta vilket i sin tur gör att man själv knappt får plats. Så skedde också idag, fast idag fick också Zazza för sig att hon skulle mysa lite, vilket resulterade i bråk. Så där ligger jag på rygg med två bråkande hysteriska katter i samma säng. Allt slutade med att Zazza och Zuzzi började jaga varandra i hela lägenheten, men innan de hunnit så långt hade de vänligheten att bägge två ta ansats, hoppa en gång på ett mycket speciellt ställe på mig och sedan ner på golvet. Ett ”Aj som fan” kom ur mig och sen ville inte jag ligga kvar längre.
Resten av förmiddagen och en del av eftermiddagen gick åt till att skriva och ändra på det som ska bli min första roman. Den är färdigskriven sedan 3 månader tillbaka men jag inser allt mer att absolut ingenting kommer se ut som det gjorde från början. Jag ändrar och skriver om ungefär allt som finns där. Får se hur det blir när är blir klart sen.
Kvart i tre ringer jobbet, det är strul med larmen och dom undrar om jag vet hur man ändrar det. Det slutar med att jag åker dit, vilket inte går så mycket för jag ska ändå möta Tompa, Knopp och dom andra i stan. När jag väl kommer till jobbet inser jag att tamejfan ingenting funkar med larmen. Dessutom har vi fel informationsmaterial om larmknapparna. Nåväl, efter extremt mycket stress fick jag iording en larmknapp någorlunda så får dom lösa resten i morgon.
Kraftigt försenad var det sedan dags för stadsbesök och efter det hem till mig för mera poker. Idag gick det totalt åt helvete. Tompa den grisen vann stort och Jimmy kom tvåa. Självklart fuska dom 😀
En bra dag har det i alla fall varit.
Kom föresten på att igår var det 7 månader sen X bröt. Det är äckligt vad tiden går, och jag är nästan förvånad att jag inte tänkte på det igår. Mitt minne är ju sånt att det är saker som berör som jag kommer ihåg. Kan det vara så kanske att jag så sakteliga börjar skita i X. Hoppas det, för en hink sur koskit blandad med spyor är värt mer engagemang. Det som förvånar mig är ändå att jag trots att jag under en kort stund igår kände det där ilskan ändå inte brydde mig. Kanske kom ilskan omedvetet.
Jag vet en sak i alla fall, och det är att när den där ilskan kommer så kommer också ett enda ord in i skallen på mig, H Ä M N D. Det ’är en jävla tur att känslan går över allt snabbare.
I morgon ska jag träffa Marie och sedan ska jag göra nåt som jag inte gjort på väldigt väldigt länge. Jag ska åka och besöka Marias grav. Har inte orkat besöka henne detta år, men nu känner jag att det är dags. Ska lägga en röd ros på graven hennes. Hon älskade rosor, mein liebe.
Såg mig i spegeln precis innan jag började skriva detta. Ser faktiskt lite piggare ut nu. Ögonen syns det på framför allt. Känns faktiskt bra. Fan Walle, du klara dig denna gången med 🙂 *krama om sig själv*
Det är en fråga bara som jag ställer mig allt oftare. Hur i helvete orkade jag mig igenom alla dessa strålningar under åren med Herr X. Vad fick jag energin ifrån? Jag måste ha tyckt om honom något enormt. Det är den enda förklaring jag kan hitta.
Nu börjar i alla fall den långa och ganska mödosamma vägen tillbaka. Den kommer bli lång men här har ni killen som redan lever på övertid. Som jag känner just nu klarar jag allt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *