Poker med grabbarna

Dagbok 15 augusti 2004

Japp, idag blev man rik, eller kanske inte rik men i alla fall gick man jämt upp.
Tompa, Robban, jag, Knopp och Henke spela Poker. Va riktigt kul faktiskt. Vi spelar om pengar men insatserna är låga, man spelar ju mer för att det är kul.
Synd att vi inte hade cigarrer, det ska man ju egentligen ha när man spelar poker 🙂
Annars har dagen varit OK. Jobbade idag och kände mig piggare än på mkt länge faktiskt. Jobbade med Ann-Marie och det va skönt, hon vet hur det är med mig så man behöver inte spela apa för att verka duktig. Det är liksom OK om jag är trött. På tisdag ska vi ha APT möte, jag ska köpa med mig nåt till kaffet då. Även om jag kan få hjärnblödning på mina arbetskamrater i grupp är dom fanimej underbara var för sig. De har verkligen ställt upp så himla mycket detta år. Det har mina chefer också, hoppas dom inte tröttnat på mig än i alla fall. Tycker inte själv att jag varit borta så mycket, men vi får se hur det går.
Föresten kul att Henke va med på pokern, det är sällan vi gör saker ihop så, men det ska det bli ändring på. Känner någonstans att det kommer bli jag och Henke igen, men tider får utvisa. Man ska ta dagen som den kommer. Fast bättre kille än Henke finns inte, och det var ju iofs inte det som var problemet heller när det ”tog slut”.

Bookmark the permalink.

5 Responses to Poker med grabbarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *